preddy Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ziceti-mi si mie cum pot sa scot contactul de la un kawasaki zxr400 .......are niste nituri acolo dar nu pot sa le scot.... asfalt uscat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ziceti-mi si mie cum pot sa scot contactul de la un kawasaki zxr400 .......are niste nituri acolo dar nu pot sa le scot.... asfalt uscat..... Pai intai trebuie sa completezi un formular tip care il gasesti la orice post de politie,unde scrii cu majuscule,numele,prenumele,adresa,seria cadrului motocicletei si seria motorului.Apoi postezi aici pe site poze cu el, cat mai clare,in care sa evidentiezi si contactul care doresti sa il inlocuiesti.Si te vor ajuta baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Induci baietii in eroare si iar o sa creada ca (,) Kawa e proaste. De fapt titlul trebuia sa fie : am nevoie de sfaturi. Ai pierdut cheia de la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Foarte simplu ... iei o baromasina in care bagi un spiral de dimensiunea nitului si gauresti nitul pana cade, sau se misca contactul ... problema e alta, cum il pui inapoi pe cel nou Editat Iulie 8, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Foarte simplu ... iei o baromasina in care bagi un spiral de dimensiunea nitului si gauresti nitul pana cade, sau se misca contactul ... problema e alta, cum il pui inapoi pe cel nou la asta mam gandit si eu pe cel nou oare cum il pun....si pt ceilalti kawa nu e asa de bun cum cred toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate