kerosen Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sal, am cumparat un simson sport si imi tacane supapele la greu, asadar si prin urmare, ma adrsez acelora care mai au prin pod ceva fiare de rezerva. a, era sa uit, platesc tot, inclusiv transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 mircea_simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sal, am cumparat un simson sport si imi tacane supapele la greu, asadar si prin urmare, ma adrsez acelora care mai au prin pod ceva fiare de rezerva. a, era sa uit, platesc tot, inclusiv transportul. Arcuri am dar nu tzacane din cauza arcurilor ai joc mare la supape si mai sigur la puntea culbutorilor joc la role . Daca vrei arcuri spune. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 merg pe mana ta, inca nu am desfacut chiulasa, sa vad ce sobolani sunt pe acolo. o chilasa buna ai cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CFR - istu' Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sal, am cumparat un simson sport si imi tacane supapele la greu, asadar si prin urmare, ma adrsez acelora care mai au prin pod ceva fiare de rezerva. a, era sa uit, platesc tot, inclusiv transportul. de curiozitate: cat ai dat pe el, din ce an este fabricat, poze, de unde l-ai cumparat, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 merg pe mana ta, inca nu am desfacut chiulasa, sa vad ce sobolani sunt pe acolo. o chilasa buna ai cumva? Chiulasa buna ( verificata) n-am dar umblu cu una de 10 ani si a fost refacuta cu ghidaje schimbate supape etc este un tip care le face cu rolele-i bai ca trebe sa bucsezi si nu tine mult spune ce faci Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 ok, da-mi nr de tel al tipului care reconditioneaza chiulasa de simson sa iau legatura cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ok, da-mi nr de tel al tipului care reconditioneaza chiulasa de simson sa iau legatura cu el Numarul de telefon nu-l am dar incerc sa fac rost stiu unde are atelierul. Dar este in baia Mare. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate