mugurg Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 De la ce temperatura incolo (a chiuloasei de exemplu) motorul este in pericol si ar trebuis a trag pe dreapta? Motor minareli, cilindru din fonta, 70cc, racit cu aer. Intentionez sa instalez un termometru electronic si sa imi si foloseasca. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 De la ce temperatura incolo (a chiuloasei de exemplu) motorul este in pericol si ar trebuis a trag pe dreapta? Motor minareli, cilindru din fonta, 70cc, racit cu aer. Intentionez sa instalez un termometru electronic si sa imi si foloseasca. Multumesc. Am eu un termometru digital, afisaza de la-99 la +99, daca ai nevoie da-mi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 vezi ca dezkreator are si termometru la motor. iti poate spune el in ce plaja de temperaturi merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Mersi Dan. Am deja termometru cu sonda metalica pana la 200. Sper sa fie destul. o sa scriu lui dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Mersi Dan. Am deja termometru cu sonda metalica pana la 200. Sper sa fie destul. o sa scriu lui dezkreator este destul daca poate citi 200 grade...la mine cea mai mare temperatura care am citit-o a fost de cca 110 grade la motor,dupa ce l=am oprit...la functionare normala ti-am spus pe PM,cu o singura adaugire care o fac aici - la mers cu 2 pers temperatura in mers cca 75 grade si la relanti la semafor cca 90 in conditiile in care afara erau cca 30 grade... la mers normal cu o singura pers ti-am spus pe PM,nu ma repet.... setul care il am este de 50 cc cilindru fonta , chiuloasa aluminiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate