Sari la conținut

mugurg

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mugurg

  1. A fost bine. Am cam ocupat trotuarul cu scutere, dar a iesit ok per total.
  2. Cel mai inteligibil post din ultima suta de ani! Fantastic. Tu pricepi ceva din ce ai scris aici? 1. Designul la XOR este facut de o firma din austria care a proiectat UN SINGUR KTM ! Deci aberezi. 2. Eu am XOR cu kit Malossi de 70 si toba sport + carburator modificat+role variator si nu trece de 100 si asta fiindca sunt eu usor. Si nu va trece niciodata fara CDI modificat si fara alt grup primar si alt variator + ambreiaj. Iar aberezi. 3. Stii pe multi care se plang de Generic? Vai, ce marfa. Iar aberezi. Nu sunt asa de multi proprietari, darmite aia ce se plang. Vb lui Einstein, is o gramada de piese chinezesti pe ele, austriacul a facut destul de putine pt XOR. Dar asta nu le face proaste sau bune, prost e ala de nu stie la ce e bun un scuter si pt ce a fost facut.
  3. killak, sa ma anunti cand iti trebe sange ca eu am grupa zero si carnet de donator.
  4. @ brugus , Marinarul e mai mult decat corect. Incurci borcanele grav, si iti zic asta pt ca am facut motocross. Stabilitatea unei capre este data de diametrul rotii din fata in primul rand si in al doilea rand de suspensie care este incredibila fata de o lingurita, si in al treilea rand de manevrabilitatea data de un ghidon marit. Si apoi de cine se tine de ghidon... De aia multi "super motociclisti" dau cu curu' de asfalt cu scuterul! Din cauza de roti atat de micutze si a faptului ca dinamica unui scuter este total alta fata de motoarele cu roti mai mari. . Eu zic sa te mai interesezi.
  5. Despre scartait: eu am sters discul cu alcool pur. Vreo 2 zile nu a mai scartait. Apoi a inceput iar. Orice strat cat de mic de praf il va face sa scartaie iar. Daca nu credeti, stergeti discul cu alcool si verificati.
  6. mugurg

    Apel Umanitar

    On topic: cica am avut hepatita. Desi eram tare mic atunci, tot am avut-o... Off topic: Puya, esti o zdreanta.
  7. Ce imi place la Generic: toate plasticele si calitatea imbinarilor la carene. Am dat carenele jos astazi, ca urmeaza sa fie vosite (cazuse fostul proprietar cu el) si plasticele sunt perfecte. Evident zgariate de la busitura, dar in rest ok La Motowell intelesesem ca e OK ca scuter si ala. Acu cred ca pana la urma tot de tine depinde...
  8. Nu trebuie sa te superi, dar eu am luat de la ei din vitan o husa ca asta cu mai putin de 100 ron, acum 4 zile.Si nu era nici un discount, si nu era nici ultima cred... Pur si simplu modelul asta marimea S-L il au ei cu 800 mii. Pot sa postez o poza, husa e noua pt ca nu am folosit-o inca. Poate ar fi bine sa mai verifici, lumea nu a vrut sa fie rea (sper)...
  9. "Mania vitezei" ... nu chiar. Si eu am avut motor, dar scuterul are niste rotite microbice...si nu trebe sa fii prost. Trebe doar o idee de ghinion. Stiu eu unii pe care i-a luat dracul din bratele popii...si ce mari eroi erau ei.. Plina lumea de eroi.
  10. XOR al meu a fost cazut pentru ca l-am primit cu partea stanga revopsita. Plasticele is ok, nu s-au spart. O fi cazut mai delicat... Despre faptul ca nu ai cazut tu, nu exista decat 2 categorii de scuteristi: care au cazut si care nu au cazut inca. Cat despre stat in soare si ploaie vad ca-i place, nu pare afectat.
  11. Eu am Generic. Din ce stiu eu is total identice la motoare, si cum zicea einstein e diferenta doar de design.
  12. Verifica mufa (legaturile) electrice ce duc la consola de lumini. Adica cea cu butoanele din dreapta ghidonului...
  13. In locul tau, daca vedeam cat de mare e ponderea cu "Altele" mi-as fi revizuit poll-ul urgent.
  14. Si aia, dar si pozitia saibei pe cuiul pontou...
  15. mugurg

    Salut

    Nu ai cum sa nu ai CDI, care e definitia standard pt "aprindere electronica cu descarcare capacitiva ". Tensiune ai si fara baterie de la o chestie ce se numeste "magnetou" mai ca la tara, ceva care produce curent electric pe baza inductiei. Succes la delimitat.
  16. mugurg

    Role

    16x13 si urmatoarele mele role vor fi de exact 6 grame sa fac un test Imi pare rau ca nu mi-ai zis.. am avut seturi de role malossi si de 5,5 si de 4,5 grame
  17. Daca face asa in panta, poate fi si de la camera de nivel constant in carburator... Mutati saiba pe cuiul pontou si vedeti.
  18. mugurg

    Role

    Eu am motor in 2T, am role de 6,7gr si credeti-ma ca are destul demaraj. Asta cu role de 2T si role de 4T este o poveste. Rolele sunt corelate cu taria arcurilor de la ambreiaj, cu turatia de cuplu maxim a motorului si cu grupul, nu cu cati timpi are motorul...
  19. mugurg

    Kit 70,80 Cmc

    Depinde de unde cumperi kitul si cine ti-l pune. Daca te rezumi la kit si modificat carburatorul tau de acum, ai sa dai pe kit vreo 110 euro, modificare carburator 0 lei, si manopera.. depinde cine ti-l pune. Te sfatuiesc sa te gandesti serios si la toba, ca cea originala nu prea face fata kiturilor de 70-80.
  20. mugurg

    Xor 50

    O sapt sunt plecat din Bucuresti. Daca crezi ca poti sa astepti...
  21. Venit de la bucuresti la buzau: 3,2 L consum dar am motor de 70cc si doar 260km mersi cu el deocamdata. Recunosc insa ca am carburator de 16 nu de 21.
  22. mugurg

    Yamaha Fan Club

    Calul de tractiune grea de la MBK. Din cate stiu e unul din cele mai rezistente scutere si este si sprinten . Sa il stapanesti sanatos.
  23. mugurg

    Kit 70,80 Cmc

    Poti sa pui malossi sau polini de 70cc normal (fonta) sau varianta racing (nicasil) mult mai scumpa. Oricare l-ai lua, obisnuieste-te cu idea ca trebe sa rezolvi si amestecul (carburator nou sau modifici pe cel existent + alt filtru de aer) si evacuarea (alta toba)
  24. Sorinel, esit parelel echidistant si de sens contrar. Du-te tare. Ontopic: nu mai merge cu socul tras ca nu faci nimic bun !
×
×
  • Creează nouă...