Cagivel Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Daca stie cineva de unde pot cumpara un Kit de 70 sau 80 pentru un Aprilia Scarabeo de 50 din 1996 e rugat sa posteze aici. Am cautat un topic asemanator si nu am gasit.Daca exista va rog sa-mi da-ti un link si un moderator sa inchida topicul. Va multumesc! Editat Iulie 9, 2008 de Cagivel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Apa? Motor minarelli orizontal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_ab Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...orizontaal.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...F10-Racing.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...laguti-F10.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Racire aer..motor minareli orizontal nu stiu. vladut_ab merci pt linkuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Poti sa pui malossi sau polini de 70cc normal (fonta) sau varianta racing (nicasil) mult mai scumpa. Oricare l-ai lua, obisnuieste-te cu idea ca trebe sa rezolvi si amestecul (carburator nou sau modifici pe cel existent + alt filtru de aer) si evacuarea (alta toba) Editat Iulie 17, 2008 de mugurg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 mugurg ai idee cat ma costa toata modificarea cu un kit din fonta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) Depinde de unde cumperi kitul si cine ti-l pune. Daca te rezumi la kit si modificat carburatorul tau de acum, ai sa dai pe kit vreo 110 euro, modificare carburator 0 lei, si manopera.. depinde cine ti-l pune. Te sfatuiesc sa te gandesti serios si la toba, ca cea originala nu prea face fata kiturilor de 70-80. Editat Iulie 19, 2008 de mugurg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 Pai si de unde iau setul in primul rand?)...din romania ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Pai si de unde iau setul in primul rand?)...din romania ma refer Daca nu ai gasit cumva cauta la Kawa Motors(la Razoare) sau la Scuter Centre(zona tineretului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Sau te ajut eu sa ti-l iei dupa easyparts cand dau comanda cu un adaos cat mai MIC. Daca esti interesat add anton_rolly pe Y!M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate