Lombardo Chopper Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) caut un alternator pt nipru in stare buna Editat Iulie 9, 2008 de Lombardo Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ..are @rocknroll sigur vreo 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salut. Pot sa-ti vind unul in stare chiar foarte buna. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Salut. 100 ron+ taxe postale. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Domnule Victor, daca nu vindeti alternatorul lui Lombardo, vindeti-mi-l mie, sa am la drum unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) RocknRoll, Imi trebuie si e acceptabil si pretul iti trimit PM nr de tel unde putem sa vorbim unde sa-l trimiti ASFALT USCAT Editat Iulie 12, 2008 de Lombardo Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salut. Lombardo, astazi am mai lucrat putin la alternatorul care ti-l trimit miercuri. Totul in el este OK. I-am facut si proba, functioneaza bine. Ai grija cum i-l montezi si legi in instalatia electrica. Poate tu stii legaturile, eu i-mi fac datoria si-ti aduc aminte. Pe placa de legaturi sint 3 suruburi (borne) care au insemnele: ~ (alternativ- nu l-am avut legat in instalatie), + ( plus- se leaga atit borna + de la baterie cit si plusul din intalatie, cel care duce la contact), E (un E culcat cu pieptenul in jos, este borna de la excitatie care se leaga la acelasi semn la releul de incarcare). Semnele sint pe placa de borne cum privesti de-a lungul lui dinspre ventilator spre capacul care se monteaza pe motor. O legare gresita poate duce la arderea bobinajului din rotor, bobinaj care este sensibil la scurt-circuit. Pentru orice eventualitate eu mi-am luat niste masuri preventive de care sper sa nu am nevoie. Daca ai nelamuriri contacteaza-ma pe PM s-au 0745109970. Numai bine si Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 ok daca o sa am ceva nelamuriri o sa te sun mersi pt ajutor. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate