atillas Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) am plecat doar cu clau intr-o tura de 2 zile cu gandul sa facem pe creasta legatura intre ranca si cheile bistritei..in afara de praful infernal(care se ridica pana la 6 m in aer)si caldura inabusitoare plimbarea noastra s-a transformat intr-o tura de hard enduro,trial si coborari gen romaniacs..cu alte cuvinte cine nu se stie foaaarte bine cu enduro nu recomand..printre altele de pe varful balota a fost o coborare super abrupta pe grohotis mobil de vreun km.. concluzie : din curmatura oltetului nu se poate ajunge spre ranca pe creasta decat daca esti cyril despres.sunt santuri de 2 m pe urcare plin de copaci mari cazuti si bolovani..noi am coborat la nani si berusca in ciunget... primele poze sunt cu valea bistritei(sau ce a mai ramas din ea)trial direct.... 5,6 varful valeanu 7,8 varful ursu 1,2,3,4 coborarea de pe varful balota.. Editat Iulie 13, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Inteleg ca voi ati mers matematic pe linia de creasta. Dar cu drumurile alea, care se vad in poze ca serpuiesc printre pajisti, ce sunt? Urmaresc creasta muntilor Capatanii? Se pot face cu o moto soft enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) Inteleg ca voi ati mers matematic pe linia de creasta. Dar cu drumurile alea, care se vad in poze ca serpuiesc printre pajisti, ce sunt? Urmaresc creasta muntilor Capatanii? Se pot face cu o moto soft enduro? sunt zeci de drumuri de acces in general din satele de la poalele muntilor spre stane si locuri de pasunat..si da se pot face cu un soft enduro dar cu 40 la ora si cu 2 sapt de antrenamente ptr incheieturi..(este o zona cu enorm de multa piatra colturoasa) ps nu ai scut si hand-guard-uri nu ai ce cauta in zona..(pozele "vorbeste").. Editat Iulie 13, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 bulangiule te dai fara mine pe drumuri asha misto ? ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 bulangiule te dai fara mine pe drumuri asha misto ? ?) nu vorbesc bah cu destea ca tine care stau in mijlocul sezonului cu burta la umbra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelangelu Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Super tare Stef taica! Lasa ca facem traseul la iarna cand vin, da' cu snowmobilele Toate bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 Super tare Stef taica! Lasa ca facem traseul la iarna cand vin, da' cu snowmobilele Toate bune!!! hai tu..ca la iarna zapada o sa fie de 3 metri in zonele astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) ce burta avem cand o dam jos?sau era de la platosa? sau era de la platosa? Editat August 14, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 AM 15 ANI SI AM SA FAC SCOALA PT A1 IN IULIE,VREAU SA MI CUMPAR UN MOTOR DE 125 CM.ENDURO SAU MOTOCROSS(KTM,HONDA,SUZUKI SAU YAMAHA),DIN GERMANIA,AN DE FABRICATIE 2000-2004. STIE CAREVA CARE SUNT PRETURILE PE ACOLO???EU VREAU PANA IN 1200 DE EURO biggrin.gif... CE MA IMPRESIONAT ESTE CA UN PRIETEN ADUCE DIN BELGIA, ENDURO SI MOTOCROSSURI (LE CUMPARA CU 500 DE EURO )SI LE VINDE C U 2000 EURO..ARATA BN SI SUNT DIN 2000 PANA IN 2004..STIE CAREVA CARE SUNT PRETURILE PRIN GERMANIA??PLS AJUTATIMA ....MERCI DAU O BERE ce te f.ute pe tine grija burtilor noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 de la platosa e..ea ma face asa gras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) ce te f.ute pe tine grija burtilor noastre? calm omule in gluma am zis ,nu o lua in serios sau oameni din ziua de azi nu mai stiu de gluma Editat August 14, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Frumos. Foarte frumos. La Valeanu mai e intretinuta cabana armatei? Mai sta cineva pe acolo? Ca aia a scolii era demult rupta! Ufff... memories! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 Frumos. Foarte frumos.La Valeanu mai e intretinuta cabana armatei? Mai sta cineva pe acolo? Ca aia a scolii era demult rupta! Ufff... memories! la valeanu nu prea am mai vazut miscare..auzisem ca se va inchiria si se va transforma zona intr-o locatie ptr ski..din cea a scolii speciale.. ..a mai ramas un fel de fundatie..cea din chica zanoagei cred ca a disparut complet..am incercat sa o gasesc intr-o iesire dar nu am avut nici o sansa..ori nu m-am orientat eu bine ori a disparut complet.. PS pe vremuri era zona noastra preferata de revelioane..duceam skiurile si mancare in octombrie..le ascundeam prin pod si in decembrie trageam cate 10 zile scoala de ski... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 boshorogilor, numai sa nu va podideasca lacrimile, ca speriati junimea aplaudaca de pe aici. @atillas....ce mancare lasati din octombrie pana de revelion?pesmeti?marmelada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 boshorogilor, numai sa nu va podideasca lacrimile, ca speriati junimea aplaudaca de pe aici.@atillas....ce mancare lasati din octombrie pana de revelion?pesmeti?marmelada? batoane uscate in cuptor si taiate bucati,pateu,conserve de carne,de fasole cu carnati,zacusca,ceapa,muraturi..etc etc.. noi urcam doar cu ciocolata si mancare ptr o zi..traseul era formidabil de greu prin zapada pana la genunchi sau mai sus.. PS sa nu uitam palinka si coca cola... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate