CzCustoms Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 am un buget de 850 euro. cam ce as putea sa iau la banii astia. sh . cu viteze. ??? astept ceva pareri.. inca nu sunt hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 cel mai probabil un 50cc mai vechi (RS , mito) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 erau acum vre-o saptamana pe bikeshop vre-o 2 rs-uri din 97' la 1000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) am gasit o honda cg la 850 euro. sper sa nu o dea pana fac rost de bani. deabea astept. Editat Iulie 16, 2008 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 VEzi ca vine unu pe aici un rs125 din 98 parca ...cred ca il sti ala negru cu dungi verzi pe jante...are o bataie la ambielaj si ambreiaju trebuie schimbat;)....parca cerea 1250:).Bafta la cumparat...orcum ceva perfect nu o sa gasesti;)....bani tot o sa mai bagi in ea,eu in locul tau as mai astepta si as mai strange bani sa iau ceva mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 am eu rs de vanzare. are niste probleme la motor da merge. adica eu ies cu el zi de zi. daca esti interesat da`mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) am eu rs de vanzare. are niste probleme la motor da merge. adica eu ies cu el zi de zi. daca esti interesat da`mi un pm. - http://secondamano.it/iad/viewimage?adId=4...amp;adTypeId=21 -600 euro..putin lovita in fata,dar ti-o repari tu...drumul te ajunge si el cred vreo 200-300 ... -sau http://www.motousate.it/annunci/photos/?id=138497 -700 euro Editat Iulie 16, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 pai si cine mi-o aduce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 VEzi ca vine unu pe aici un rs125 din 98 parca ...cred ca il sti ala negru cu dungi verzi pe jante...are o bataie la ambielaj si ambreiaju trebuie schimbat;)....parca cerea 1250:).Bafta la cumparat...orcum ceva perfect nu o sa gasesti;)....bani tot o sa mai bagi in ea,eu in locul tau as mai astepta si as mai strange bani sa iau ceva mai bun. Bataie la ambielaj nu e ceva putin imperfect. Este ceva foarte grav. Daca deja bate, inseamna ca foarte foarte curand o sa faca un poc mare si n-o sa mai mearga deloc, si o sa se termine si setul in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Si eu am avut un rs125...si tot asa aveam o bataie in ambielaj foarte urata...si l-am maritat...omul a vazut dar a zis ca o face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate