dumbozeu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 cred ca am o problema imi miroase uleiul a benzina , e normal ,de la ce sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 cred ca am o problema imi miroase uleiul a benzina , e normal ,de la ce sa fie eu cred ca ai benzina in ulei... preferabil sa nu incerci sa faci cartofi prajiti cu el. bine, recunosc, nu m-am putut abtine. n-ai dat nici o informatie despre motor si in genere despre cum ai remarcat chestia asta. o fi de la segmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 daca statea intr un lan de trandafiri mirosea a trandafiri, asa in interior la motor normal ca miroase a benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 cred ca am o problema imi miroase uleiul a benzina , e normal ,de la ce sa fie pentru ca l-ai inecat, de aia pute a benzina, e simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumbozeu Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 da mersi o sa schimb uleiul si nu o sa-l mai las asa mult sa mearga cu socul tras si incaodata mersi mult ,e bine sa fie cate unu mai priceput,cat despre topic scuze l-am postat de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate