Vizitator AndreiRN Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Da, mi-a atras ochiu acest motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 ce stim despre ele...pai este unul dintre cei mai mari constructori de choppere de pe pamint...si are un stil foarte personal de a construii chopperele....toate sunt unice si duse la limita...daca studiezi pagina lui o sati dai seama despre ce iti vorbesc te salut si dupa cum imi dau seama esti caM NOU IN LUMEA CHOPPERELOR CEAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 1. exista o invntzie a lumii moderne, care se cheama GOOGLE!!! http://www.arlenness.com 2. apoi forumul are functzie de cautare (SEARCH) un topic in care se scrie despre arlen ness /index.php?showtopic=16723 numa' bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 ÂŞtim tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 SUNT CELE MAI ______________________ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 te salut si dupa cum imi dau seama esti caM NOU IN LUMEA CHOPPERELOR CEAU 211409[/snapback] Buna relativ nou numai pe choppers mi-am vindut Harleyul acum 11 ani si m-am atasat de Honda in multitudinea ei de forme. Atras mai mult de utilitate decit numai de aspect. Chiar daca am stat pe niste choppers de vis pt multi nu ma omor dupa ele in special. Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate