sacal Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 domnu boieru, jos palaria ,pai ce ai tu acolo e scula nene. bravo, nota 10 superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Saru'mana! Te astept la Iasi sa iti dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Cine e fraier sa zaca in canicula o zi intreaga sa faca figuratie speciala cu motorul pentru 10 Lei (pe bune) nu are decat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Count me in...Telefonu' meu e 0722.56.44.09.La cite datorii mai am,orice bani in plus nu strica...Mai ales daca ma dau si cu Vulcanu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Cu vulcanul cui? Am un printzipiu. Motorul, femeia si berea din mana nu le dau la nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate