ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 (editat) @zorro: ce colantzi bengoshi ai soro...@ bd: shi, shi?? ce ai facut cu portocala?? ai lasat'o acolooo??? 214557[/snapback] Iti plac, paracioasa mica? Acum cand ma gandesc ca mai faceam o baie imi pare rau ca am plecat de sambata, dar asta e obligatiile. Editat August 2, 2005 de ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 mey baieti da' ce sexycioshi erati in colanti ... cre ca asa ati agatat voi portocale 214600[/snapback] si sa vezi ce miscari. trimite-am raze, pac pac eu nu agatam nimic ca eram cu fata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 eh, uite aici ai greshit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 eh, uite aici ai greshit! 214703[/snapback] crezi? lasa ma ca mergem noi doi in alt weekend si recuperez greseala, dar fara poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate