arian46 Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Cum se leaga bateria la Jawa californiana? plusul la masa??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Cum se leaga bateria la Jawa californiana? plusul la masa??????? sincer hbar n-am... da' fa asa:Vezi cum este legat un consumator de la motocicleta (claxon, far etc.) Daca acesti consumatori au plusul la masa asa se pune si bateria Sau vezi pe www.jawaproject.com (sau projectjawa, nu mai stiu, da-i mai bine pe google succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 (editat) Cum se leaga bateria la Jawa californiana? plusul la masa??????? Poate de ajuta asta : am impresia ca-i identica cu cea a Calif. Editat Octombrie 7, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Daca e modelul cu dinam de 6V sau 12V se leaga cu + la sasiu. Daca e modelul cu alternator, se leaga cu - la sasiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Daca e vorba de Jawa 634 sau 632, pe 6v, cum banuiesc eu, se leaga normal " - " la masa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate