piticu888 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 as vrea sa-mi fac niste desene pe scuter ce imi recomandati ? sau voi ce aveti facut ? ast ideiile voastre:) ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 intotdeauna scuterului ii sta bine cu desenele originale.... gen Logo-uri Aprilia din alea pe praguri (cauta modele frumoase in cazul in care nu le ai deja) ... sa nu bagi balauri .. flacari si alte chestii pt k il strici.... si eu am Aprilia Sr 50 ... cu logo-uri reale si iti zic k merita .... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Vezi ca de alea cu aprilia se pot face;)...zice bine colegu...incearca sa imiti originalu;)sa fie cat mai original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 ... sa nu bagi balauri .. flacari si alte chestii pt k il strici.... BWHAHAHAHAHAHAH balaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 iti dau eu o idee prin imagini... (doar sa nu te iei dupa mine ) ale mele nu sunt originale si imi plac mult... poti pune ce iti doreste sufletul... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 msms... mai ast propuneri pana luni cand merg cu el la facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 eu miam facut abtibild si lam pus intrun loc mai ciudat .....miemi place din pacate nu se vede numa cand o ridic intro roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 eu miam facut abtibild si lam pus intrun loc mai ciudat .....miemi place din pacate nu se vede numa cand o ridic intro roata Ceeee tare!!!Cele mai faine sunt acelea vopsite...aerografuri le zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 mai ast propuneri ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Pai si unde se fac astfel de desene? Ca eu pot sa-mi fac unu logo in Photoshop si sa ma duc cu el la un magazin de facut actibilde si aia e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) a meu asa e vopsit din fabrica // LE : scuzati claritatea o sa ii fac poze azi sau maine si din spate etc Editat Iulie 20, 2008 de all3x4cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 msms... mai ast propuneri pana luni cand merg cu el la facut Vezi ca user-u mertan face abtipilduri;) /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate