A n d y Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Rar EVENIMENT. Poate la anu' il mediatizati mai bine... as fi venit si eu sa vad "batranele" la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Rar EVENIMENT. Poate la anu' il mediatizati mai bine... as fi venit si eu sa vad "batranele" la treaba. l-am mediatizat noi, dar cam tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 nu a facut nimeni mai multe poze si filmulete????....k eu mam imbetat si am uitat de aparat....... reusita intrunire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 alte poze...astea le-am primit de la Cluj. ...lasa memo ca filmuletele cand ai iesit campion au fost sterse din arhiva moto )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 foarte tare evenimentul.care a castigat la cursa cu mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Salutare!!! Am fost si eu prezent la intrunire impreuna cu un prieten (din Satu Mare amandoi), din pacate am fost doar cu masina, dar promitem ca la anu sa ne facem prezenta pe motoare A fost o intrunire reusita, multa lume, multe motoare...am avut ce vedea, nu ne-am plictisit. Cele mai faine au fost concursurile cu motociclete de epoca din centrul orasului. Din pacate am vazut doar un motor din Satu Mare, nici ala nu stiu al cui era . Mi-ar fi pacut sa fie mai multe de pe la noi...poate la anu Si acum poze: O sa postez si niste filmulete, dar mai incolo. Si acum filuletele: Ne vedem la anu!!! Editat Iulie 24, 2008 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IIoo Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Frumos peisajul si locul! Dupa parerea mea o intrunire de nota 6, cu indulgrnta! Muzica slaba, in special simbata seara, uneori inexistenta! Revin la anul... daca se mai tine. ps. am si eu doua poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 inca cateva chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovewan Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 faine rau pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate