dumiSpeed_Fight Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Seara ........la everest romana ma plictiseam.....parinti mei plecati la Busteni ma intalnesc cu tovarasul meu cu DNA50 si la katerink ii zic : "hai la munte" la care el : "hai" la ora 11:00 , 30.07.2005 am plecat si ajungand la ora 2 30 cu cateva opriri , pe serpetine la posada jmecher cu orice motor poti sa ai si moped ca e senzatie nu a fost ceva planificat am plecat cu hainele de pe mine si el la fel am schimbat vizorul la casaca ca era fumuriu 100% si am plecat................a fost cea mai tare experienta pe care am trait-o pana acum pe motor ......A doua zii duminica am fost la cota 1400 cu ele a fost tare si drumul destul de bun!!! poze vor urma tre sa developez filmul ca am luat aparat kodak de unica folosinta pot insa sa pun una in care ne-am dat la cota cu atv-urile si se vede dna-u in spate pe fundal POzele de pe drum vor urma.......................... in 3 zile max asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 BV VOUA MAH...K ATI AVUT TUPEU...SI SUNT SIGUR K A FOST DISTRACTIE... BAFTA IN CONTINUARE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adixp Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 cand mai mergetzi sa-mi zicetzi si mie ... misto de voi.. bravos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 bai dumi bai fara noi hai sa mai merem odata ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 bai dumi bai fara noi hai sa mai merem odata ce zici? 216057[/snapback] ba eu as mai merge ca a fost tare rau de tot!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 pai ce mai asteptam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 vreme buna asteptam florine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 Iata si celelalte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 cat timp ati facut? unde ati fost? de unde sunteti? si cam atat.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 cat timp ati facut?unde ati fost? de unde sunteti? si cam atat.......... 218738[/snapback] Am fost 2 zile la sinaia suntem din bucuresti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 cat timp ati facut?unde ati fost? de unde sunteti? si cam atat.......... 218738[/snapback] aaaaaaaaaa si am facut 3 ore cu opriri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rZvRs Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 da bai dumi.... daca e sa mai mergeti ma combin si io... pe bune da pana sa inceapa scoala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 da bai dumi si in seara aia knd m-ai vazut la neacsu cu dna-ul ala albastru fusesem si eu pe autostrada cu tov ala cu sr50 si ink unu cu rs125 la 80 d km de buc autstrada si drumuri un pic mai de cacao dupa aia:) prin padure ne-au rupt gropile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate