doctoril Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) Bucuresti - Targoviste - Sinaia la Cuibul Dorului in Saua Dichiului la cab Piatra Arsa pe Laptici lacul Bolboci in Grota Ursului din Cheile Tatarului la cab Padina la Pestera Ialomitei de la telecabina Pestera, vedere spre Valea Obarsiei la (fosta) cab Scropoasa lacul Scropoasa (secat pt curatare) coborare spre Dobresti in Moroeni spre casa Editat Iulie 20, 2008 de doctoril Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) lacul Scropoasa (secat pt curatare) mama, cred ca era super privelistea...stiu lacul pesti mari pe acolo, ceva? super tura...bv Editat Iulie 21, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Pozele mele ?!? WTF? Editat Iulie 21, 2008 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 La mai multe. Dar data viitoare nu mai calc pe-acolo fara o capra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Si fotografii de la mine AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Frumoasa zona, imi trezeste amintiri! Cum mai sta treaba cu cocalarii prin zona Pestera? Ultima data cand am fost, nu erau multi, ci foarte multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 si de la mine http://mihaibks.fotohost.ro/video/excursii..._club_romania_3 http://mihaibks.fotohost.ro/video/excursii..._club_romania_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 la naiba cu lacul scropoasa!!!...ultima oara erau sa ne inece istetii de la baraj...au dat noaptea drumul la apa,fara sa anunte...si m-am trezit cu apa 20 cm in cort...in 5 minute era cortul strans...la 2 noaptea... @oryon...cu ce mobra ai mers?? @all...mai reusesc sa ajung la pestera cu un sport-touring??...pe dichiu,sau moroieni?? ...se mai poate merge prin tunelul de fuga al apei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Oryon a fost cu mai reusesc sa ajung la pestera cu un sport-touring??...pe dichiu,sau moroieni?? de reusit reusesti, depinde cat de mult vrei sa o chinui si sa te chinui, noi am urcat pe Dichiu si am coborat pe Moroieni, drumul mai bun e pe la Glod - Sanatoriu (care oricum e plin de pietre si gropi) se mai poate merge prin tunelul de fuga al apei?? daca te referi la tunelul din Cheile Orzei, e incuiat, cheile se afla la dna ce are in grija anexa Scropoasa (unde cazarea e 20 lei de pat) si fosta cab Scropoasa (pe care vrea sa o demoleze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ...merci mult... ..acu` vad ca a fost si amicul dabix cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate