Sari la conținut

Oryon

INACTIV
  • Număr conținut

    1.472
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    oryon25
  • Skype
    radu.cotiga

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    16 aprilie 2008
  • Motocicleta
    CBR600F4
  • Numar Moto
    alb-negru

Oryon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Interesant. Multumesc de sfaturi. Atunci ramane s-o testez cu alta baterie/alt releu si sa vad ce zice.
  2. Sanatate Sorin, Catalin, Diddi. Ce dreq sa fac. Trag de fier. L-am scos de vreo 2-3 saptamani sau ceva de genu si deocamdata il stresez pe Bogdan cu diverse tampenii (multa multa bere trebe sa dau).
  3. Okay, update. Verificat incarcarea temeinic cu un amic si minimum minimorum voltaj care iese din baterie cu toti consumatorii porniti e 12,6 / 12,8. 14+ la relanti cu nici un consumator. Mie mi se pare ca incarca perfect. Releul e unul aftermarket cu aripioare de racire, etc. Nici un scurt in sistem, nimic. Ce am observat mai dubios in schimb e ca stopul de frana suge circa 3 amperi + 1 amper pozitie, ceea ce mi se pare absolut imens. In momentul de fata singura ipostaza in care mai moare e cu toti consumatorii porniti daca tin frana. Bizar. Urmeaza data jos toata fata si instalatia electrica luata la puricat. Pana una alta merg cu un singur bec pe stopul spate si nu mai face, cel putin aparent. Lol.
  4. Am verificat cu aparatul pe borne in ture si n-are probleme. Turata un pic sare in 14+ fara probleme. Singurul consumator care nu e original e farul (xenon) dar il am de ceva vreme si n-a facut probleme multa vreme dupa instalare. Sigur fac o legatura intre consumatori si muritul motorului. Mi se pare ca si cum n-ar avea destul curent la relanti sa le sustina pe toate (se vad inclusiv becurile in bord scazand in intensitate) si incepe sa dea aprinderea rateuri (???). Cu releul pierzand curent nu stiu ce sa zic. O fi posibil sa nu mai functioneze in conditii optime pe masura ce se incinge. Si atunci e un semn ca trage sa moara si trebuie schimbat? Sincer ma asteptam sa nu mai incarce si sa crape bateria daca era o problema cu incarcarea. Dar de incarcat clar incarca.
  5. De ceva vreme am problema asta, initial am schimbat bateria si a fost ok o vreme (in care nu am mers prea mult) dar se pare ca problema a revenit. In momentul in care motorul este cald si intra ventilatorul in functiune, astfel avand toti consumatorii porniti (far, semnal, stop frana, ventilator), la relanti rabla va tinde sa moara. La inceput mai putin sesizabil, cu cat stau mai mult cu cat efectul va fi mai pronuntat pana va crapa intr-un final apoteotic. Acu', rationamentul meu este urmatorul. Rog a-mi spune daca am gandit bine Motocicleta incarca. Turata nu mai moare, si porneste in regula dupa ce moare. Daca ii infig un voltmetru in borne, tensiunea e undeva pe la 12.8 in mod normal, dar scade pe la 11.5 cu toti consumatorii in functiune. Sa fie o problema cu releul/statorul chiar daca incarca? Releul se incinge ceva, nu-mi dau seama daca e normal (frige ceva, poti tine mana pe el cu putin strans din dinti). E oarecum evident ca daca ii mai scot din consumatori (sting farul) problema dispare intr-o oarecare masura. Ce e de facut? Am auzit de idei de genul montat radiator/ventilator pe releu, dar parca n-as face asa ceva, incat motorul n-a facut intotdeauna asa, deci mi se pare ca doar as evita problema in loc s-o rezolv.
  6. Hello people, cum o mai duceti, vrum vrum, chestii. Se mai tin intalneli joia ca demult cand era bine?
  7. Eh nu stiu daca e vorba neaparat de improvizatii. Honda foloseste acelasi tip de disc pe multe modele. Eu de exemplu nu gaseam decat after marketuri cand mi-am strambat un disc pe fata. Pana la urma am pus un disc de VFR800, care s-a dovedit a fi exact aceeasi piesa pe care o pun pe F4 '99-00, part number & everything. Caut acu sa vaz daca gasesc sa-ti zic ce s-ar potrivi, Mihai. Edit: Mdap, aparent n-ai noroc. Nu pare sa fie folosit tipul de disc decat pe F4i. Partea buna e ca e plin e-bayu de ele, asa ca baga mare.
  8. Oooo, stimabile autor. Va salut cu stima si respec netarmurit.
  9. Nu cred, daca arata aproximativ ca un roaker batran cu barba grizonata Incearca un tel, si bafta!
  10. Hey Adi. Sub podul Grant am facut eu scoala, la nea 'Pisoi' O sa incerc sa-ti fac rost de nr. de tel (sta pe strada cu mine) si ti-l postez aici sau iti dau un PM.
  11. Hai bre nu va certati acu' Sar'na de oferta, dar oricum nu-l folosesc pana in primavara, si astept sa-mi iau niste Sportmaxuri atunci
×
×
  • Creează nouă...