Dan R Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Sambata 30 Iulie am plecat pe ruta Sibiu - Transfagarasan - Curtea de Arges - Campulung Muscel - Rucar - Bran - Rasnov. La iesirea din Muscel, cum incep serpentinele era deversata proaspat, dintr-o cisterna presupun, pe o portine de 100 - 150 m o solutie care facea clabuci extrem de lunecoasa chiar si pentru a sta in picioare. Rezultatul: 2 masini in sant iar motorul din fata mea (CBR 600) s-a dus ca pe gheta trantind pe asfalt pe cei 2 de pe el. Au scapat cu foarte mici julituri atat cei 2 cat si motorul dar partea grava a fost ca o masina care cobora a oprit la limita la 30 cm de capul fetei intinsa pe asfalt. Norocul a fost ca masina rula cu rotile din dreapta pe asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Doamene fereste-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Numai la noi se poate asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Pfiu... ce noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 dar partea grava a fost ca o masina care cobora a oprit la limita la 30 cm de capul fetei intinsa pe asfalt. trebuia sa sunati la politie (112?). Pentru accident cauzat de "poluarea" drumului public se face inchisoare, din cate stiu. Cine stie, daca faceati plangere mai multi il gaseau pe destept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 NASOL MOMENT............BINE CA A AVUT PREZENTA DE SPIRIT CEL CU MASINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 ROMANIA tara tuturor posibilitatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Duminica seara am facut acelasi traseu.Nu mi s-a parut nimic suspect.Probabil au curatzat drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Bine ca nu s-a intamplat o tragedie. Cat de inconshtient trebuie sa fi sa dai drumul la astfel de solutzii alunecoase pe strada. Este act criminal. Cei din conserve au patzit ceva? Sper ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 nasol mai ales din cauza caldurii se face pe asdfalt ca un fel de ulei iar in curbe credeti-ma e nasol si eu era sa imi pun jos motorul in prima curba din Sura Mare jud sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 mai asta lipsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alquno Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 mare dreptate ai...dar ale naibi posibilitati, numai rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alquno Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 ROMANIA tara tuturor posibilitatilor 214567[/snapback] ca mare drepatate ai, dar ale naibii posibilitati numai rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Bine ca nu s-a intamplat o tragedie. Cat de inconshtient trebuie sa fi sa dai drumul la astfel de solutzii alunecoase pe strada. Este act criminal.Cei din conserve au patzit ceva? Sper ca nu. 214586[/snapback] Am vazut ceva asemanator in Codlea saptamana trecuta. Era evident ca nu cursese nimic pe asfalt dar din cauza caldurii iesise la suprafata o "solutie" vascoasa care adera de cauciuc si pe care cand franai derapai rau. Asta a fost parca miercurea trecuta. In ziua urmatoare drumarii aruncasera niste nisip care a absorbit porcaria aia insa care evident ca te ajuta sa derapezi spectaculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Duminica seara am facut acelasi traseu.Nu mi s-a parut nimic suspect.Probabil au curatzat drumul. 214568[/snapback] au curatat drumul tocmai fiindca se face puscarie daca ii denunta cineva, nu din alte cauze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 au curatat drumul tocmai fiindca se face puscarie daca ii denunta cineva, nu din alte cauze. 217668[/snapback] Si noi care credeam ca avea omu remuscari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate