Sari la conținut

Motowell Vs. Generic


2M.R.
 Share

Postări Recomandate

Daca te intereseaza vand eu magnet city cu toate plasticurile schimbate 3300ron sau neschimbate 2500 ron. Are kit de 70 cu care s-a parcurs vreo 2000km si inca vreo 5000 inainte. Se poate testa, eu stau in zona diham si putem merge in poligon la ilioara si daca se doreste si la un service.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va pot spune diferentele dinte xor si motowell in cunostinta de cauza: motoarele sunt aparet identice, dar pana la detaliu (sunt piese care difera...pinioane la numarul de dinti, vaiarorul la motowell este patentat si marcat motowell...nu se potrivesc chiar toate piese de schimb). XOR are cel putin trei limitari: toba, variator si carburator, in timp ce motowell are o singura limitare electronica (CDI). Diferenta importanta apare la disponibilitatea pieselor de schimb: in timp ce importatorul motowell se ocupa exclusiv de aceasta marca si are absolut toate piese de schimb pe stoc, la xor, importatorul se ocupa de multe, foarte multe chestii motociclete etc, iar piese se aduc cu oarece delay...aspect important, zic eu.

Motowell se livreaza cu un jiglor principal supradimensionat pentru a asigura o ungere buna in perioada de rodaj si eventual ulterior. Schimbarea acestuia reduce consumul dar si ungerea si performantele.

Ceea ce nu se regaseste la xor este frana pe spate hidraulica cu disc si toba sport cu care este dotat scuterul Magnet Sport (pret 4410RON).

Indiferent de alegere, un factor esential pentru a beneficia de fiabilitatea proiectata este alegera unui ulei de caliate superioara: 90% dintre problemele aparute au fost din pricina zgarceniei ultilizatorului...am avut chiar un caz in care proprietarul a recunoscut ca a folosit ulei de gatit!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...