Sari la conținut

Accident ca si facut


XorX
 Share

Postări Recomandate

Cu toate ca nu este vorba de un accident "tehnic" vreau sa postez aici. Daca adminii vor sa mute topicul OK, numai ca in lipsa unei rubrici "MOTOCILISTI NESIMTITI" sau "CUM NE FAC UNII DE KKO" etc... cred ca aici este locul unde trebuie postat asha ceva (sa speram ca ce au facut a fost un accident.. :crack: ).

Gonit de caldura din Bucuresti am plecat ca foarte multi spre munte in week-end-ul ce tocmai a trecut. Asha ca duminca seara eram prin Predeal si tocmai admiram motoarele ce treceau in sus si in jos ... (evident, familie+munte=masina). Pe la 19:30 trece un moto, chopper, si se opreste la bordura in dreptul postei Predeal, pe trecere de pietoni. Cind ma holbam eu mai tare.. apare si prietenul lui, putin intirziat, pe o Kawa?? neagra, B-90 EEF (nu sunt sigur de numar.. ceva variatii pe lunga se pot face, nu vreau sa supar pe nimeni are un numar asemanator) care opreste pentru o dictutie in paralel cu cealalta motocicleta, blocind practic sensul Bv-Buc in conditiile in care soseaua era super aglomerata pe ambele sensuri (si nici f. lata nu e in Predeal). Cine venea din spate????... Tirul de Coca-Cola care a trebuit sa opreasca practic in spatele lor..., claxoane (si probabil injuraturi) "grupa mare" pina au terminat cei doi sa-si spuna ce aveau de spus. Toate astea s-au intimplat cu toate ca la 10m de locul unde erau opriti cei doi se afla o parcare :crack:

Ce voiam sa spun "e doua lucruri" - NU MAI RIDICATI IN SLAVI MOTOCICLISTII CA NU TOTI SUNT ASHA CUM AR TREBUI SA FIE; baieti, ar trebui sa dati de pomana ca tiru' a oprit cu greu, serios, eu eram pe trotuar si mi se cam ridicase parul in cap :crack: ...oricum, nu simteati mare lucru ca erati in tricouri si pantaloni scurti :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urit din partea lor, de acord.

Pe de alta parte, e viata lor. Daca sint dispusi sa o riste, ii invit sa faca la fel pe linia de tren. Asigur ca adrenalina va curge din belsug pentru scurt timp.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...