Sari la conținut

apuseni


Postări Recomandate

in urma unui accident in bucuresti piciorul stang imi cam face figuri asa ca am lasat enduro si m/am hotarat sa merg mai mult stradal in acest sezon

m/am decis pe ultima suta de metri sa merg la intrunirea de la sibiu si nu am vrut sa merg cu nici un grup cunoscut caci unul mergea pe enduro si imi era prea greu, altul era prea marcat de amintiri, fetze pe catre nu vreau sa le mai vad sau :crack: snobi de meserie.

Asa ca am luat cort , catel , purce si dai gaz. Pe autostrada, depasit de 4 motoare (printe altele) am fost fascinat de vointa acestora de a manca km si cu chiu cu vai m/am tinut de iei pana in pitesti (la 150 km/h cu casca de cros chiar ca faci ceafa de bisnitar). :crack:

La o benzinarie chiar am reusit sa ne si cunoastem, EI isi propusesera un maramures eu mai modest un transfagarasan si sibiu. Asa ca dupa o cafea a rezultat un trans- o trecere prin sibiu si un popas de noapte in munti apuseni. Transul ne astepta cu soare si nori pe partea dinspre curtea de arges si cu nori ceata si ploaie la iesirea din tunel spre sibiu, ploaia ne/a parasit dupa aprox 15 km lasand loc unei privelisti super asupra sibiului.

Am vazut marea adunare din sibiu (150000 – eu unul i/am dat pt emblema) mult jeg, multa lume fara rost si iubire de moto, prea multi jegosi – parere personala. Gonim spre alba iulia (eu - cu sentimentul ca bine ca nu am ramas - EI cu graba de a calca cati mai multi km) , vizitam scurt orasul si ne indreptam spre ZLATNA – beirutul romanesc (vezi poze), alergam spre abrud si ne oprim la gazda primitoare cu fata ca o floare in albac la cativa km de muntele gaina.

Obositi dupa 500 de km si plin de jeg bagam un dus si mergem sa mancam un snitel padurean cu ciuperci udat cu demidulce la care se astern povesti moto. SOMNUL – poate pt unii caci noi am avut o drujba defecta in camera se lasa asteptat. Dimineata primim un mic dejun si o sticla de afine lasam 500000 de persoana si speranta ca ne vom mai intoarce sa vedem si imprejurimile. Urcam in continuare in munte cu peisaje dupa care si acum tanjesc caci graba era mare si nu era loc de popas si poze. Ajungem la stei si ne punem la sfat.

Data fiind plecarea tarzie drumul de intoarcere prin deva - hateg – caransebes- drobeta- craiova- alexandria cade si mergem pe varianta scura deva- petrosani- targul jiu –ramnicul valcea- pitesti.

Am gasit valea jiului neschimbata si incantatoare in asfalt si viraje, macam mici si hotaram sa o stergem ca deja era tarziu si nici unul nu vrea sa mearga pe intuneric.

Am fi vrut sa mergem pe craiova dar timpul nu ne permitea asa ca ii dam bataie fara sa mai facem si o baie la govora sa ne indreptam oasele. Deja se intunecase la intrarea pe autostrada asa ca plecarea de la omv s/a facut rapid printr/un nor de muste idioate care m/au facut sa opresc la primul petrom sa/ mi sterg ochelarii si sa reglez farul pe care dupa ce l/au inlocuit cei de la Bavaria nu l/au mai repus pe pozitia initiala. Aha si sa nu uit nici pana in ziua de azi dupa o reparatie de 4000 de euro nu mi/au adus butonul de semnal luminos care se tot defecta.

Pe autostrada un 120 -140 in orb efectiv si la plezneala caci niciodata nu stii ce caine sau idiot de sofer iti taie calea. ajungem in bucuresti, ne regrupam si ne bucuram ca am ajuns acasa intregi, obositi si plini de jeg.

Ca o concluzie- multumesc celei care mi/a adus moto in viata si m/a facut sa traiesc senzatiile de pana acum, multe dintre ele nu pot fi puse pe hartie dar sunt cele mai intense, ideea de a te imprieteni cu oameni care au aceeasi pasiune este iarasi extraordinara si te face sa evadezi din cotidianul pe care/l traim.

:crack: Merg iar la lucru pentru a putea castiga bani pentru o noua experienta ca cea povestita mai sus

Asfal uscat tuturor

Editat de gogu007
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Bravo!

Tot respectul tie si celor cu care ai fost.

Traseul e minunat. Pacat ca tot ce e frumos se termina si iute si pacat ca pentru cei mai multi dintre noi ca avem parte de asa ceva doar pentru perioade scurte (in general un weekend) si destul de rare.

Felicitari si asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...