Rolly Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 E si el frustrat. O fi 2 timpi, dar toba ca aia nu am mai vazut decat pe 4t la 50 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Ba hai naiba sa lasam topicul asta sa moara. Omule ma scoti din sarite! Nu ai minte nici cat o gaina. Ti-am zis ce 5X ca scuterul se numeste motowell si ti-am zis si persoana de contact. La ce naiba mai intrebi daca are acte pe VENTO? NU FRATE...........ESTE VENTO TRITON:)))))))))))))))))))))))))))) bai n3bunu mai taci odata! ??????DE CE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 nebunule daca lumea nu te vrea. Taci frate odata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Stiti expresia aia: Daca ei nu ma vor ei ii vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 NU FRATE...........ESTE VENTO TRITON:)))))))))))))))))))))))))))) ??????DE CE? nick name`u cred ca te caracterizeaza. Nu vezi ca toti se iau de tine? Termina odata din tastat pentru posturi. Multi au fost ca tine pe sectiunea asta si s-au lasat de scutereala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Daca ei nu ma vor eu ii vreau e defapt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Daca ei nu ma vor eu ii vreau e defapt... Defapt...nu este nici asa... "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau" este un citat din nuvela Alexandru Lapusneanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Era o adaptare la ce a zis el, am conjugat verbele. Stiu si eu din ce e Alexandru Lapusneanu - nuvela istorica si romantica publicata la 30 ianuarie 1840 :> nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Hai ca o dam in diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Pai decat sa vorbesc de SCUTERELE VENTO TRITON R4 mai bine vorbesc de literatura...desi nu-mi place deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate