Sari la conținut

Carburatoarele K68


Lupu
 Share

Postări Recomandate

La carburatoarele mai vechi (si nu numai), de exempu Jikoavele de Jawa sau CZ sau Manet sau la alea romanesti de Mobra sau Carpati, exista un cui gradat pe shubar care se ridica sau se coboara in functie de anotimp pentru un amestec mai bogat sau mai sarac.

Ei bine, la carburatoarele K68 cuiul in cauza e rigid sau nu? ca parca mi-e nu stiu cum sa trag de el sa vad daca iese! Sau exista alta modalitate de a regla amestecul aer-benzina??? (nu cu suruburile ca alea sunt pt. reglaje separate si chiar nu reusesc sa ii dau un amestec mai sarac... dreaq sa-l ia).

 

Care stie ceva despre asta, I would appreciate it! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ma chiar nu stie nimeni? Am demontat jigloru principal si am vazut ca e facut din 2 bucati una intr-alta... oare nu se poate ridica sau cobori aia din mijloc ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lupule. sincer sa fiu nu cred ca itzi pot explica (stau destul de slab la capitolul imaginatie zilele astea), dar te invit pe la mine pe la munca daca ai timp, si o sa iti arat pe Natasha cum se desfac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Escule chiar sunt curios cum demontezi acu' ala! By the way am montat un K68 pe un IJ dar sa moara veta dak mai stiu daca avea reglaje sau nu pe ac!

Unde si cum lucrezi tu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Calea Rahovei 178. Adik intre Piata de Flori si Beraria Germana (mai aproape de berarie). Vis-a-vis de fosta fabrica de bere Rahova (acu niste ruine) o sa o vezi pe Natasha in fatza unei cladiri. Da un tzar la 0722.42.66.67 cand esti prin zona. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la k68 ai un cui luuung prins de cilindru ala. se scoate cablu, arcu si palaria si dai de un ceav ca o lunga piulita (in care se prinde cablu de acceleratie) pe care daca o desfaci poti sa scoti cuiu pe care e o shaiba cu 5 pozitii. de aici incolo te prinzi tu ce trebuie sa faci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...