pepsi Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Am inca o intrebare: mi se par ca telescoapele fata is prea moi, se pot regla cumva? sau is defecte,nu arecurgeri de ulei, ca mam uitat. pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Poate numai ai ulei deloc.. De reglat nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 ms arpade, inca ceva, ce ulei se pune in ea si unde?si cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 ulei hidraulic 45-50 mii la orice benzinarie! cat se pune nu stiu dar daca pui cat scrie in carte si tot nu-ti place mai adaugi ulei si gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate