agoox Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) First Bike Concorde Yuan-Kuba SJ 150-23 (sau XGJ150-23) Editat Iulie 24, 2008 de agoox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 seamana dar nu rasare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 pot sa spun k sunt leite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Made in China... Si eu am vazut zilele trecute un Concorde si credeam ca e CBR, m-am apropiat si apoi am vazut First Bike... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 in principiu ii cam acelasi model. are cineva modelul asta in ro ? cum se comporta ? ma refer la calitate. P.S. nu face-ti un topic inutil cu afirmatiile de genu: chinezarie--- baga-ti p. stiu ca=i chinezarie da ii mult mai iesftina decat CBR125 si ii foarte buna pentru un sezon ca incepator pentru invatat (oricum la inceput sa fac multe greseli atat de trafic cat si de intretinere si "mecanice" si asa mai departe). pana m-am jucat cu pozele nu am mai apucat sa fac edit sa postez totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 in principiu ii cam acelasi model. are cineva modelul asta in ro ? cum se comporta ? ma refer la calitate. P.S. nu face-ti un topic inutil cu afirmatiile de genu: chinezarie--- baga-ti p. stiu ca=i chinezarie da ii mult mai iesftina decat CBR125 si ii foarte buna pentru un sezon ca incepator pentru invatat (oricum la inceput sa fac multe greseli atat de trafic cat si de intretinere si "mecanice" si asa mai departe). pana m-am jucat cu pozele nu am mai apucat sa fac edit sa postez totul Ok, e mai ieftina o cumperi si la revanzare o sa ai probleme f multi stiu deja ce fel de marca este First Bike. Mai bine iti iei un CBR sh iesi mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Alta varianta ar mai fi si NSR-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 am eu Concorde cel putin pe mine m`a dezamagit foarte foarte tare ... am mai spus si pe alt topic ... M`a lasat la intrunirea de la Bacau partea electrica ) noroc ca am pedala !! Daca il duceam la garantie mi`l aduceau la iarna asa ca am bagat 300 de ron si l`am facut eu sa NU cumva sa va cumparati asa ceva.. invatati din prostiile altora ! salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 am eu Concorde cel putin pe mine m`a dezamagit foarte foarte tare ... am mai spus si pe alt topic ... M`a lasat la intrunirea de la Bacau partea electrica ) noroc ca am pedala !! Daca il duceam la garantie mi`l aduceau la iarna asa ca am bagat 300 de ron si l`am facut eu sa NU cumva sa va cumparati asa ceva.. invatati din prostiile altora ! salutari cu farul! ala iti merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 ala iti merge? buna asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate