Sari la conținut

JustDoIt

Membru
  • Număr conținut

    397
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JustDoIt

  1. Salutare tututor, Caut garaj sau curte unde sa imi las motocicleta in zona Cismigiu, Piata Kogalniceanu. Sunt din Arad dar datorita serviciului petrec mult timp in Bucuresti si as vrea sa imi duc motocicleta. Deobicei tot la 5 zile sunt in Bucuresti pentru aprox 3 zile, deci nu voi folosi garajul zilnic. Cine are prin zona un garaj sau o curte unde sa fie motorul in siguranta rog sa ma contacteze. P.S: mai pot lucra putin la distanta, daca e convenabil
  2. Vreau sa fac o tura de o saptamana prin Alpi , mai exact in Austria, in Tirolul de Sud ( N. Italiei ) si in estul Elvetiei zona St. Moritz. Anul trecut am facut un traseu asemanator, Stelvio, Silvaplana, Passo Giovo, Gavia, Brennerpass etc. Cazarea va fi in camping, cu cortul, deci as avea nevoie de niste informatii , recomandari despre camping-urile in care ati stat cei care ati mai fost prin zona. De asemenea, daca aveti o idee/recomandare de drumuri si pasuri frumoase prin zona, va rog sa o impartasiti. Toate cele bune !
  3. Foarte frumos scris, m-a emotionat foarte tare. Dumnezeu sa-l ierte .
  4. Sambata seara in jurul orei 12 a avut loc un accident in Sanleani, jud. Arad, in care un politist de la examinari cu care multi motociclisti din Arad si-au luat carnetul a decedat pe loc. Din cate se pare , Cristian Crisan a intrat intr-un tir parcat pe marginea drumului, in localitate. 38 de ani, casatorit, un copil de 10 ani. Trist. http://www.aradon.ro/politist-de-la-permise-mort-in-accident/1302884 Dumnezeu sa-l ierte !
  5. Generatia asta noua si tanara nu prea mai e interesata in ale motociclismului.
  6. Se vede ca a "plecat" generatia veche de detinatori YZF, cei care avem acum 19-20-21-etc ani si am trecut la clase mai mari...
  7. Ca fost detinator de Yamaha YZF r125 si 15 000 km, recomand cu incredere motocicleta. N-am avut nicio problema cu ea, de tras trage bine pt puterea ei...de consum nici sa nu mai zic.
  8. Am bagat vineri o tura pana la Szeged(Ungaria) din Arad, 250 km dus intors...Foarte frumoasa vremea, drumul la fel. Cat am stat vreo 30 de min pe terasa la Burger King pe o artera principala din Szeged am vazut ogramada de motociclisti spre deosebire de Arad, si alte orase ale tarii noastre ---> Motociclisti de terase care ies doar vara.
  9. Eu 300v bag , il schimb la 5-6000, dar merg aproape normal cu motocicleta, cateodata niste reprize mai scurte de "forja".
  10. Eu in FZ8 am 300v 10w40 , e considerat a fi cel mai bun. Cat despre Abs pe FZ6N, nu stiu daca exista. Eu pe FZ8 am ABS.
  11. Eu mi-am luat unul singur care le combina pe amandoua. Si sunt foarte multumit.
  12. Ciureanu, al meu e FZ8. E obositor pe autostrada. Am facut 650 km intr-o zi dintre care o parte pe drum foarte rau. Am mers in Ungaria vreo 200 de km pe autostrada la 140km/h si e foarte deranjant vantul. I-am luat acuma un parbriz, comandat de la userul Garcya, si chiar zilele trecute l-am testat. Pe langa ca arata foarte bine motocicleta cu el, protectia la vant se face a dracului de simtita la peste 120 la ora, deci am rezolvat problema cu vantul. Am luat si un topcase de la Givi de 47 litri, mai niste inaltatoare de ghidon si e gata de touring.
  13. Diferenta dintre FZ6 si FZ8 e considerata a fi aceiasi ca intre FZ8 si FZ1. Am mers pe FZ1 si pot spune ca e mult mai brutal ca FZ8-ul meu. Dar poate aveti dreptate, pe FZ6 nu am mers deci nu va contrazic. Dar sa lasam astea deoparte. In caz ca nu exista, ar trebui sa organizam anul asta o intrunire de FZ-isti undeva in tara... Si niste poze cu motoreta:
  14. Zicea cineva ca de ce sa treci de la fz6 la fz8 ca au aproape aceiasi putere. Ii dau o tura cu fz8-ul meu sa se convinga ca diferenta de putere nu e tocmai mica. La cuplu nici macar nu se pot compara cele doua modele. Aceiasi treaba si intre fz8 si fz1.
  15. Ma primiti si pe mine pe aici cu FZ8-ul ?
  16. JustDoIt

    Yamaha FZ8

    Nu i-am facut consumul in oras, deobicei cu un plin merg cam 30 % in oras 70 % afara si imi iese consumul pe la 5,8
  17. JustDoIt

    Yamaha FZ8

    Am facut azi un traseu frumos, Arad-Timisoara-Lugoj-Resita-Semenic cu urcare pana sus pe varf-Orsova si retur pe caransebes, in total 580 km. Motorul s-a comportat excelent, mai ales pe curbe, iar consumul a iesit in jur de 5,2 /100. P.S: Zilele trecute mi-a sosit top-caseul de la Givi de 47 l, o sa revin cu poze cand il montez. Cateva poze de la iesirea de azi:
  18. Maine dimineata la ora 9 eu si George cu Z750 plecam spre Semenic, daca mai avem timp poate si pana la Orsova. Daca vrea cineva sa ni se alature, la 9:15 plecarea de la Petrom din aradul nou.
  19. JustDoIt

    MOTO THURSDAY

    E cam intuneric deja pentru ora 20, ar trebui asa incet sa trecem pe ora 19:00.
  20. Domnule Constantin, poza din Arad la schimbul de ulei .
  21. Ne-am razgandit. Plecam sambata de la Nandru de dimineata si seara suntem inapoi...
  22. JustDoIt

    Yamaha FZ8

    Am o mica problema cu sita din interiorul tobei, cea de la iesire din cotul acela. Toba s-a departat probabil putin de cot si s-a format acolo un mic spatiu, gen 1 mm, si sita tot face galagie din cauza fumului care iese, bâzâie. Am dat jos toba, am intors sita in partea cealalta , am mai miscat de toba, dar tot asa. Dupa ce o misc la inceput e liniste apoi dupa cativa km iar se aude. Doar in oras la viteze mici si cand stau pe loc se aude. Am gresit eu ceva cand am montat toba? Poate amortizorul ala nu strange suficient toba de cot. Pana la urma scot sita si atunci sigur nu se mai aude bazaitul ala enervant . Puteti vedea sita in poza asta: click L.E:Merita sa ii pun filtru de are sport ? Care sunt efectele ? (negative, pozitive)
  23. Kato cand mergi pe transalpina ? Eu vorbeam cu george sa plecam pe marti, dupa nandru..
×
×
  • Creează nouă...