Alquno Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 copii(astia de 16-17 ani) care circulati cu scuterele, si aveti kituri pe ele si le forjati prin bucuresti, aveti grija reduceti viteza si atentie la gropi. Eu am cazut de 2 ori intr-o seara...prima dupa o ditamai groapa am zubart prin aer (=> picior stang julit, DNAu meu julit...).a doua oara, mi-a cazut aripa din fata, sa opresc eu...pe piertris, buff!!! inca o cazatura (=>picior drept jujlit, DNA-u mai grav, dar am ajuns pana la urma acasa) eu va zic, stati usor...o sa va pun si poze cu prima ocazie...si purtati echipament, macar acolo un blug si o geaca,ceva acolo sa tina la cazaturi, nu stii cand te ia groapa, piertrisu sau o masina(astia sunt si mai periculosi) si incaltari fara sireturi (te taraie motoru de nu mai stii cei de tine) conduceti cu grija PS:eu sunt bine, dar ustura rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 rareori am vazut scuterist cu mai mult de o pereche de slapi, panataloni scurti si maiou. exista si baieti destepti cu casca, manusi, uneori chiar cu ceva protectii...dar rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 Da un crunt adevar... , cred ca-i nr. pe degete pe cei care poarta casca, iar de protectii nu vorbesc ca nu am vazut , iar despre cei care dau forja in slapi si maiou aia cred ca sunt cealalta "jumatate" care reprezinta 99% din scuteristi. dar asta e... speram sa nu fie camicazisti si dupa ce probabil o sa dea si de cat. A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adixp Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 multumim de sfat, cel mai grav ie pietrisul ala nenorocit pe care derapezi si daca ai si viteza zbori de nu te vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 hai ca nu toti sunt la fel... recunosc, 90% isi iau asa sa fie. Eu personal, am casca, manusi, geaca piele si vroiam sa imi iau cizme + costum piele full... recunosc, si pt ca urmeaza sa imi iau motor, dar imi e destul de tarsha cand ma gandesc ce efect are un slide pe asfalt la 80 km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 stiu ca o sa fiu injurat pentru postul asta dar recunosc, inafara de casca (fara care nu plec niciunde) restul e cam optional ptr mine PE SCUTER (nu recomand nimanui sa mearga asa iar pe motor merg numai echipat) dar sincer asta e si scopul pentru care mi-am cumparat si un scuter, sa pot merge cu 50-60 km/h fara piele vara din motive de confort ... acum dati cu piatra aia care nu v-ati urcat niciodata pe scuter doar cu casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 stiu ca o sa fiu injurat pentru postul asta dar recunosc, inafara de casca (fara care nu plec niciunde) restul e cam optional ptr mine PE SCUTER (nu recomand nimanui sa mearga asa iar pe motor merg numai echipat) dar sincer asta e si scopul pentru care mi-am cumparat si un scuter, sa pot merge cu 50-60 km/h fara piele vara din motive de confort ... acum dati cu piatra aia care nu v-ati urcat niciodata pe scuter doar cu casca 218778[/snapback] Pei nu ar avea cine,nu cred ca este cineva pe forum care o umblat numa cu protectii full pe el,si eu cand au fost caldurile alea am umblat doar cu casca dar nu m-am dus viteza si pe distante mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate