m3talik Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Salut, Am si eu o problema, mi s-a rupt cheia in contact in urma unei cazaturi. Se poate face ceva, fara a fi nevoit sa schimb contactul? nu de alta, dar am comandat piesele in urma cu o luna jumatate, am fost ieri la importator si contactul inca n-a venit... Si as prefera sa il "repar" pe cel care este, avand in vedere ca am o cheie de rezerva. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Salut, Am si eu o problema, mi s-a rupt cheia in contact in urma unei cazaturi. Se poate face ceva, fara a fi nevoit sa schimb contactul? nu de alta, dar am comandat piesele in urma cu o luna jumatate, am fost ieri la importator si contactul inca n-a venit... Si as prefera sa il "repar" pe cel care este, avand in vedere ca am o cheie de rezerva. Multumesc contacteaza-ma cat mai repede si te rezolv, sper sa nu fiu plecat in weekend. nu de alta, dar vreau sa-mi ridicati statuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate