silver wings Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 am o Honda Cbf 500 adusa din Italia cu 3000 km la bord si este cam tot ce mi doresc la acest moment, entru ca este super practica in oras iar afara face cu succes fata. chiar nu stiu dc o sa fac pasul catre un cbr pentru ca este mai safe asa poate un offroad m ar mai tenta sau un dual propose. Oricum o recomand incepatorilor si celor care nu vor senzatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 am o Honda Cbf 500 adusa din Italia cu 3000 km la bord si este cam tot ce mi doresc la acest moment, entru ca este super practica in oras iar afara face cu succes fata. chiar nu stiu dc o sa fac pasul catre un cbr pentru ca este mai safe asa poate un offroad m ar mai tenta sau un dual propose. Oricum o recomand incepatorilor si celor care nu vor senzatii. Frumoasa achizitie,inseamna ca nu te-a satisfacut deloc.pfff.. hai bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Frumoasa achizitie,inseamna ca nu te-a satisfacut deloc.pfff.. hai bafta putea sa-si ia si mobra, nu era cazul sa apari tu si sa-ti manifesti dispretul. macar din bun simt, ca motociclist nu cred ca esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 putea sa-si ia si mobra, nu era cazul sa apari tu si sa-ti manifesti dispretul.macar din bun simt, ca motociclist nu cred ca esti. De parca nu-l cunosti pe Denis (ati observet ca nu i-am mai spus Penis? ) el ori intreaba cat a dat pe ea, ori ii ureaza asfalt uscat! Acusi face 2000 de posturi, cu aceleasi replyuri, "cat ai dat pe ea?" si "asfat uscat" Si ca sa fiu ontopic, Silver, felicitari pentru achizitie! Si tine minte ca pilotul face diferenta intre Safe si Not safe, nu motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) e foarte misto si nici nu-ti sparge bugetul ; e confortabila,si exact ce ai nevoie in oras. la cat mai multi km! Editat Iulie 25, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver wings Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 De parca nu-l cunosti pe Denis (ati observet ca nu i-am mai spus Penis? ) el ori intreaba cat a dat pe ea, ori ii ureaza asfalt uscat! Acusi face 2000 de posturi, cu aceleasi replyuri, "cat ai dat pe ea?" si "asfat uscat" Si ca sa fiu ontopic, Silver, felicitari pentru achizitie! Si tine minte ca pilotul face diferenta intre Safe si Not safe, nu motoreta! merci frumos n motociclist bun se masoara in nr de km facuti nu in recorduri de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 am o Honda Cbf 500 adusa din Italia cu 3000 km la bord si este cam tot ce mi doresc la acest moment, entru ca este super practica in oras iar afara face cu succes fata. chiar nu stiu dc o sa fac pasul catre un cbr pentru ca este mai safe asa poate un offroad m ar mai tenta sau un dual propose. Oricum o recomand incepatorilor si celor care nu vor senzatii. Sa-ti traiasca motorisca , mi-a placut ca ai recunoscut ca o Honda e Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver wings Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 Sa-ti traiasca motorisca , mi-a placut ca ai recunoscut ca o Honda e Honda. merci frate, pai nu i asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate