LOTRU Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) cand scriam cate unui user pe acest forum sa nu mai faca atata reclama plajelor de la Corbu sau de la Vadu nici nu am stiut ca exista proiecte de asemenea amploare ptr acele locuri . acum ca am aflat nu mai are nici un sens . incercati sa va bucurati de ele atat cat mai e timp . ptr. cei cu pareri multe despre sapun , alcool & stuff : poti sa te speli pe dinafara cat vrei daca pe dinauntru puti . Editat Iulie 31, 2008 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) am vazut azi ce inseamna puterea celor ce au distrus vama prin reclama , afisaj in BUCURESTI iar bombona pe coliva a fost panoul de 2 etaje amplasat in fata la ASE Editat Iulie 31, 2008 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Va zic eu sigur ca e vrajeala. Astea sunt niste proiecte la misto - pe hartie, n-a auzit nimeni de ele si de mega grupul Awdi care vine sa investeasca la greu in mega proiecte imobiliare. Stati flexati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate