Cata M Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) La propunerea lui Stefan am iesit la o tura de 2 zile in Muntii Ciucas, zona superba cu peisaje minunate. AM abordat trasee destul de tehnice, dar din pacate vizitate de multi turisti. Cazarea am avut-o asigurata la cabana Pirusca, foarte cocheta si curata, neinclusa in circuitul turistic. (a avut Stefan o pila ) Initial am fost mai multi, dar din diverse motive sambata am plecat in traseu doar eu cu Stefan, a doua zi venind si Razvan (Braccio). cabana: sambata am facut o groaza de poze si am stat cu burta la soare. era prea frumos ca sa mergem tare si cu privirea in roata cabana Ciucas, din fericire o sa fie reamenajata dupa cum ziceam multi turisti, ne-am facut poze reciproc am continuat drumu agale cu aparatu la indemana spre varful Gropsoarele poza asta imi place mult spre varf... Cheia vazuta de sus cabana Muntele Rosu Vf. Gropsoarele: 1883m altitudine si inapoi pe scurtatura la vale Duminica, poze mai putine, mers mai rapid si sustinut. Pauza doar de-o bere la Muntele Rosu ah, sa pun si io 2, 3 poze cu mine ca a avut si Stefan aparat mai are Stefan ceva poze, sper sa le puna aici Editat Iulie 29, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motul Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 supertari pozele ... ati avut si vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Super zona... am fost si mai vreau sa merg in zona. Varful Gropsoarele (1883 m), nu e varful Zagan? Putin sant nedumerit cu amplasarea traseului vostru. Nu fac observatii , ci vreau sa ma lamuresc in vederea unei noi iesiri in zona. Editat Iulie 29, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Super zona... am fost si mai vreau sa merg in zona. Varful Gropsoarele (1883 m), nu e varful Zagan? Putin sant nedumerit cu amplasarea traseului vostru. Nu fac observatii , ci vreau sa ma lamuresc in vederea unei noi iesiri in zona. Vf. Gropsoarele e cel mai inalt punct din Culmea Gropsoarele Zaganu. Nu e unul si acelasi cu Vf. Zaganu. Acesta e un pic mai jos (pe la fo 1800m), dupa "La lanturi".(portiune numai pt. picioare si maini ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Vf. Gropsoarele e cel mai inalt punct din Culmea Gropsoarele Zaganu. Nu e unul si acelasi cu Vf. Zaganu. Acesta e un pic mai jos (pe la fo 1800m), dupa "La lanturi".(portiune numai pt. picioare si maini ) Danke ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Super faine pozele si de tura nu mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 BRavo mah! Am fost si eu anul trecut cu Radu si Amir prin zona. E f misto si ai multe variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 nu e rezervatie sau parc national??chiar te dai pe unde vrea muschiu??ca la noi ne-au zapacit cu parcurile si rezervatiile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) nu e rezervatie sau parc national??chiar te dai pe unde vrea muschiu??ca la noi ne-au zapacit cu parcurile si rezervatiile.. Nu cred ca sunt probleme. Foarte picante traseele, de enduro adevarat, chiar se merita sa mergem 2 ore in plus decat sa ne dam la Monteoru. Editat Iulie 31, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 pai poate facem o hora de mana cu voi in calitate de ghizi odata..sa mai schimbam peisajul ca ne-am plictisit de traseele noastre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 asta tura de relaxare mai mult plimbare si mai putin exces de hard nu toti sint caprioare negre si o asemenea tura chiar este deosebit de frumoasa felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 pai poate facem o hora de mana cu voi in calitate de ghizi odata..sa mai schimbam peisajul ca ne-am plictisit de traseele noastre.. Daca we viitor cabana este libera eu vreau sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 jale!!!!trebuia sa vin sieu dar am avut un grup de plimbat cu motoru la monteoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate