cristi80 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 se vinde urmatorul ij(daca nu este supus topirii:(( ) pretul il faceti voi p.s-nu este al meu, actele s-au dat si nici nu este in stare de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sprijina telefonul pe ceva ca nu se intelege mai nimic.Pare ceva fain acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sprijina telefonul pe ceva ca nu se intelege mai nimic.Pare ceva fain acolo. de acord arata foarte bine--sau o fi de la tremuratul mainii-pe bune omule fa niste poze ca lumea ca pare interesant rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 se vinde urmatorul ij(daca nu este supus topirii:(( )pretul il faceti voi p.s-nu este al meu, actele s-au dat si nici nu este in stare de functionare. Spune si un pret.Cine e mai uite de mana, vine si il ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Spune si un pret.Cine e mai uite de mana, vine si il ia. pretul il faceti voi.poze o sa incerc sa fac dar cu talentul si telefonul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 pretul il faceti voi.poze o sa incerc sa fac dar cu talentul si telefonul meu... Nu cred ca o sa se faca vreo licitatie aici pentru motor.Eu daca iti ofer 1mil o sa ma scuipi in ochi probabil. Cel mai bine e sa spuna propietarul un pret si cui ii convine il ia, sau mai negociaza. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 esti sigur de scuipatul in ochi?eu zic ca sunt mai educat de atat.am mana libera de la proprietar sa il duc la fier vechi.repet VOI FACETI PRETUL si cine e interesat vine o vede spune pretul si o ia.daca duc motorul la fier vechi crezi ca e mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 esti sigur de scuipatul in ochi?eu zic ca sunt mai educat de atat.am mana libera de la proprietar sa il duc la fier vechi.repet VOI FACETI PRETUL si cine e interesat vine o vede spune pretul si o ia.daca duc motorul la fier vechi crezi ca e mai bine? Era o gluma, nu te agita. Decat sa-l duci la fier, mai bine il dai cuiva care are nevoie.De la fier nu scoti mare lucru pe el, dar pentru cineva caruia ii trebuie, este o avere. Hai sa sparg eu gheata primul si spun ca iti ofer intre 1mil si 1,5mil , acum depinde si cat de afectat e.Tu decizi ce vei face cu el, eu ti-am spus oferta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Era o gluma, nu te agita. Decat sa-l duci la fier, mai bine il dai cuiva care are nevoie.De la fier nu scoti mare lucru pe el, dar pentru cineva caruia ii trebuie, este o avere. Hai sa sparg eu gheata primul si spun ca iti ofer intre 1mil si 1,5mil , acum depinde si cat de afectat e.Tu decizi ce vei face cu el, eu ti-am spus oferta mea. -200 de lei-dar sari si cu poze mai bune ca poate creste valoarea la licitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 se vinde urmatorul ij(daca nu este supus topirii:(( )pretul il faceti voi p.s-nu este al meu, actele s-au dat si nici nu este in stare de functionare. In ce oras locuiesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 galati,poze o sa incerc sa fac maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 se vinde urmatorul ij(daca nu este supus topirii:(( )pretul il faceti voi p.s-nu este al meu, actele s-au dat si nici nu este in stare de functionare. ma intereseaza! zi un pretz si fa-i niste poze mai clare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) astea ar fi pozele. ar mai fi un motor de rezerva,un cadru cu spatele din teava(asta e din tabla ambutisata),2 aripi si un rezervor de ala cu cutie in el. Editat Iulie 31, 2008 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 astea ar fi pozele.ar mai fi un motor de rezerva,un cadru cu spatele din teava(asta e din tabla ambutisata),2 aripi si un rezervor de ala cu cutie in el. 300RON! piesele de care nu am nevoie le donez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 ai inteles gresit, nu este licitatie,cine vine primul, o ia.vad ca interesati de moto ai fi tu si mixi-dixi.repet cine vine primul o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 zona unde se afla motoreta? mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 galati-cat se poate de exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 galati-cat se poate de exact. un PM cu un nr de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate