Okesz Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Eu am facut cu un Nipru cu atas aprox. 15.000 km, din care peste 6.000 km intr-o singura tura in vestul Europei si nu m-a deranjat faptul ca mergeam cu 70-80 km/h si din cate am vazut nici pe altii nu i-am deranjat.Totusi, un motor cu atas este mai usor de depasit decat o masina, mai ales daca mergi pe partea dreapta a drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 felicitari omule, tu esti acela care a aparut in Moto Life? Arpad,ma doare in basca de cei din spatele meu, eu merg pe mijlocul drumului si daca nu imi convine sa ma depaseasca ca ma pun pe mine in pericol nu ii las!! Este viteza mea de drum si e viteza cu care stiu ca pot sa fac mii de km. Nu ma baga nimeni in sant, prefer sa il bag pe ala in sant. Mergi si tu cu atash si dupa aia vezi cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 (editat) .. ma doare in basca de cei din spatele meu, eu merg pe mijlocul drumului si daca nu imi convine sa ma depaseasca ca ma pun pe mine in pericol nu ii las!! Este viteza mea de drum si e viteza cu care stiu ca pot sa fac mii de km. 223590[/snapback] Asa poti sa circuli si pe contrasens sigur te ocolesc toti!!! Editat August 20, 2005 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate