tudoses Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 acum 1 ora m-a sunat un prieten ca e un accident de moto in hoghiz. M-am suit pe moto si am plecat sa vad despre ce e vb. un scuterist a iesit din hoghiz, nu s-a asigurat si a fost lovit frontal de un tir. scuteristul nu avea nici o protectie, nici macar casca. asfalt uscat Am uitat, scuteristul a decedat. \RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 sunt situatii in care nici mama protectiilor nu te ajuta.selectia naturala inca functioneaza ps.ce detaliu neimportant ai uitat si tu.... ps2. rip ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 RIP...dar nu o sa ii inteleg niciodata pe cei care circula fara sa aiba macar casca. Sa nu mai spun de asigurat. Cat ii lua ? 1 secunda, doua cel mult sa intoarca dracului capu ala fara casca. Pacat de ei, majoritatea tineri fara minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Pacat si de soferul de tir care a intrat in belele din cauza unui ignorant. De acord, si-a platit cu viata ignoranta... dar tiristul? Ce vina a avut tiristul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 rip ....dar deja fara casca si nici nu se asigura ,Dumnezeu sa ma ierte ,dar unii si-o mai cauta si singuri.RIP Pacat si de soferul de tir care a intrat in belele din cauza unui ignorant. De acord, si-a platit cu viata ignoranta... dar tiristul? Ce vina a avut tiristul??? ca circula pe drumul acela in momentul intersectarii cu inconstientu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 si ne mai ofticam ca nu ne vad conservarii. daca unii scuteristi nu vad tiru mare shi urat care vine spre ei, ce sa ii mai zici la un conservar care zice ca nu te-a vazut dupa ce te-a dat jos dupa motoreta. Stiu ca sunt insensibil insa mi-am amintit de clipu asta: http://www.youtube.com/watch?v=POBMvu8x1Mg sailscuterica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 si ne mai ofticam ca nu ne vad conservarii. daca unii scuteristi nu vad tiru mare shi urat care vine spre ei, ce sa ii mai zici la un conservar care zice ca nu te-a vazut dupa ce te-a dat jos dupa motoreta. Stiu ca sunt insensibil insa mi-am amintit de clipu asta: http://www.youtube.com/watch?v=POBMvu8x1Mg sailscuterica.... tu esti urat ma nu tiru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 tu esti urat ma nu tiru probabil ca ai dreptate. dar dupa al n-spelea accident in care un scuterica se da cu capu de ceva tare si moare, incepe sa devina banal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 acum 1 ora m-a sunat un prieten ca e un accident de moto in hoghiz. M-am suit pe moto si am plecat sa vad despre ce e vb. un scuterist a iesit din hoghiz, nu s-a asigurat si a fost lovit frontal de un tir. scuteristul nu avea nici o protectie, nici macar casca. asfalt uscat Am uitat, scuteristul a decedat. \RIP Cum draq sa nu te asiguri in momentul in care vrei sa iesi de pe o strada? Nu imi pot da seama ce a fost in capul lui RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Nu imi pot da seama ce a fost in capul lui casca oricum nu a fost ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate