Florin-rs Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Bravo,ati reusit sa stricati topicul omului. Mai microabe,vad ca te iei chiar de fiecare om de pe forum,rand pe rand.Frate aici e forum de motociclism,nu de smecherism.Du-te frate la pesti,rame,crocodili,ce vrei,si cearta-te cu ei!!! Invata sa respecti!!!Invata sa scrii romaneste!!!! Si nu mai crede ca esti cel mai tare din parcare,arunca o privire pe culturism.ro si masoara-te acolo.Aici ne masuram in cmc,respect,cai putere,etc. Consider ca era util acest topic,insa ...s-a dus.Oricum felicitari lui Razvan-Dida pentru initiativa. Chiar nu am nevoie de reply la acest mesaj,am nevoie doar sa bagi la cap.PA! Eu numa iau de nimeni,dar cand cineva ma jicneste aiurea dau aceeasi replica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Eu numa iau de nimeni,dar cand cineva ma jicneste aiurea dau aceeasi replica. bai trancalule..marsh in colt ( ia vezi ca doctorul lucreaza la servicile sercrete si te iau mascati dupaia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 bai trancalule..marsh in colt ( ia vezi ca doctorul lucreaza la servicile sercrete si te iau mascati dupaia ) Esti un Mare Prost...Termina-te si nu te mai baga in seama;) suferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ANALfabetismul asta in romania...exista verbul a jicni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Ce imi plac astia care stau pe forum si fac gramatica,bine ca esti tu perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) noi ti-am zis din start ca esti gay...tu nu, batman, batman. Ce imi plac astia Sa te muti pe topicul asta: /index.php?showtopic=47358 Editat August 1, 2008 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 noi ti-am zis din start ca esti gay...tu nu, batman, batman. Sa te muti pe topicul asta: /index.php?showtopic=47358 Cel mai destept cedeaza..hai pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 l-ati muit pe fraier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 l-ati muit pe fraier :) Hai suge-l oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 cat de mare trebuie sa scriu ca sa incetati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 (editat) L-ati Enervat Pe Clodius ! : )) Editat August 2, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 pe forumu asta ar trebui sa fie un topic numai pentru certuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 cat de mare trebuie sa scriu ca sa incetati Clodius ai uitat semnul intrebarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 mwhahaha fight fight !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 trist....asa e la scuteristi de cand stiu forumul...si il frecventez de vreo 3 ani...mai nou au inceput si ,,greii" v-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 pe forumu asta ar trebui sa fie un topic numai pentru certuri Tocmai s-a creeat aici .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Clodius ai uitat semnul intrebarii E bine asa ? merci de precizare, dar ma enervasem sa tot vad topicul "sus", dar fara sa citesc vreo informatie utila Editat August 3, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 N-as fi avut nimic impotriva sa fie un topic de SRuri .. oricum asta nu e topic primele 2 pagini sunt numai certuri... deci practic ar trebui sters si facut altul nou pentru ca nu o sa intre nimeni sa scrie de sruri cand trebuie sa treaca prin cele 2 pagini de cearta.. si mai sunt si primele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate