sile_c Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Am si eu o problema mare: Sunt incepator. adica nici macar nu am permis, dar am examen peste 2 saptamani. a 2 a mai mica, ar fi ca mi-am cumparat cam acum 1 an o Jawa 250 din 1963, am vopsit-o, am facut motoru, mai imi trebuie cablu de ambreiaj si de frana.... daca ma puteti ajuta de unde sa cumpar, sau daca se potriveste si de la alte modele... va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 pai suta-n-suta la ambreiaj merge cablul de ambreiaj de la Jawa TS care are mai multe posibilitati de reglaj. Despre frana trebuie sa incerci mai multe tipuri sa vezi care o merge. Gasesti asa ceva la Tunaru la magazin sau mai era cineva prin Bucurestii Noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 io iti zic sa-ti faci tu... io mi-am facut cablu de ambreiaj, la daci cablu de frana de mana... si credema ii mai buna ca cea din magazin sau macar la fel de buna, si nu te costa nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile_c Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 da, pai am uitat sa specific... cablu de frana fatza imi trebuie, am incercat sa fac eu unu... si nu prea a tinut - din cauza mea cred. o sa ma duc si la Cristi sa vad ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate