ZORRO Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Vreau sa fac turul tarii, si vreau sa va intreb care stiti cum este drumul dintre Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Vatra Dornei - Sighetu Marmatiei - Satu Mare. Plec sambata, asa ca daca puteti sa ma ajutati pana atunci va multumesc. Daca faceti comparatie spre exemplu cu autostrada Buc - Pitesti (din pct. meu de vedere) eu nu o consider dezastru. Ideea e sa nu fie distruse rau incat sa trebuiasca sa merg cu 10-20/h. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Bacau - Bicaz e bun drumul pretabil 90-100km/h, mai departe nu am mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 Bacau - Bicaz e bun drumul pretabil 90-100km/h, mai departe nu am mers 220995[/snapback] Multam BD, pai nu cred ca o sa merg mai tare dar sa pot merge si cu atat macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 Hai fratilor care mai stiti, ca sa-mi pot face traseul. Sa stiu daca urc pana la Suceava sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Si eu am fost de curand pe la Lacu Rosu-Bicaz-Piatra Neamt-Bacau. Intre Bacau si Piatra e o portiune modernizata (2 benzi), apoi dupa Roman ramane 1 singura banda dar foarte bun drumul. Prin Cheile Bicazului pesajul este extraordinar, prin munti. Dar nu stiu mai departe, de la Bicaz la Vatra Dornei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 Hai baieti si fete, o ultima svacnire, stie careva ceva de drumul asta ca maine plec si sa stiu daca schimb traseul? Sau ceva de cazare ieftina? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate