frankenstein Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 acum o luna cred, se lauda unul dintre noi ca posteaza un manual tradus, care mai intai trebuia scanat. ce se mai aude? sau exista vreun link pe undeva de care nu stiu eu inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 tot asa caut si eu manual de mz es si nimeni nu se ofera la ajutor.... asta e, persistam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 mai bogdiv am cate ceta de documente pt etz de la arpad, dak te intereseaza PM me si ti le trimit pe mail.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 OFFTOPIC:de ETZ sunt si pe net ca ii model nou, dar es-ul difera in cateva puncte cheie fata de ETZ si de aia nu vreau sa imi incerc norocul. Am gasit si de ES pe net numai ca sunt in germana si programele de tradus nu is prea fidele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 offtopic de ETZ sunt si pe net in format pdf? manuale haynes? unde? ca io nam gasit numa cateva pagini din carti scanate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 motociclism.zino.ro -> site-ul lui wizzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 acol nam gasit numa cateva pagini scanate si chestii dinastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate