snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 noi venim cu 2 motoare, geserica si yamaha tdm900... am vb si vin si doru si marius, poate chiar cu prietenele "in spate"ar fi fost cool sa gasim si o cazare sa ne intoarcem duminica. ce ziceti? pai asta am zis si eu... va iesi frumos cu siguranta si fara stress-ul drumului de noapte, cand nu mai vezi mare lucru din traseul de intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 pai asta am zis si eu... va iesi frumos cu siguranta si fara stress-ul drumului de noapte, cand nu mai vezi mare lucru din traseul de intoarcere. Da, buna idee dar pentru mine din pacate cam din scurt. Daca hotaram ceva mai din timp se si putea materializa si din partea mea, asa ca......... sotia mea a facut deja planurile de sambata seara si duminica si trebuie sa o onorez cu prezenta la petrecere si duminica la iarba verde (Snagov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 pai asta am zis si eu... va iesi frumos cu siguranta si fara stress-ul drumului de noapte, cand nu mai vezi mare lucru din traseul de intoarcere. Nu cred ca trebuie sa te stresezi pt drumul de noapte. Se pleaca destul de devreme din Bucuresti, sunt mai putin de 200 km pe Bucuresti - Pitesti - Campulung - Pestera Dambovicioarei. La intoarcere sunt aproximativ 150 km venind prin Targoviste. Eu zic ca e suficient timp sa se viziteze pestera, sa se consume o ciorba, o friptura si sa se intoarca lumea pe lumina acasa. Pe de alta parte ideea de ramas peste noapte imi surade, dar parca as prefera sa se intample la un drum ceva mai lung. Poate la urmatoarea iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 (editat) Nu cred ca trebuie sa te stresezi pt drumul de noapte. Se pleaca destul de devreme din Bucuresti, sunt mai putin de 200 km pe Bucuresti - Pitesti - Campulung - Pestera Dambovicioarei. La intoarcere sunt aproximativ 150 km venind prin Targoviste. Eu zic ca e suficient timp sa se viziteze pestera, sa se consume o ciorba, o friptura si sa se intoarca lumea pe lumina acasa.Pe de alta parte ideea de ramas peste noapte imi surade, dar parca as prefera sa se intample la un drum ceva mai lung. Poate la urmatoarea iesire. da da da da da tura viitoare pe la Ranca, ce ziceti????? Vorbim mai multe sambata.......si o poza cu ranca Editat August 13, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 sunt si eu amator la calatorii...mai are cineva un loc de pasager? pun benzina cu respectivu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Sper sa gasim un loc bun de campat acolo ca de rest ne descurcam. Noi o sa ramanem. Poate se mai hotarasc si altii... kidrock man, ce spui? Esti pe receptie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cbr Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Ma bag si eu cu vitezana mea dar cu intoarcere sambata seara, deja am planuri pentru duminica. Ar fi prima mea iesire in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 si a mea deci suntem 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 da da da da da tura viitoare pe la Ranca, ce ziceti????? Vorbim mai multe sambata.......si o poza cu ranca pai man, la cum e zapada acolo cred ca merge sa ne luam si placile cu noi nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 noi venim cu 2 motoare, geserica si yamaha tdm900... am vb si vin si doru si marius, poate chiar cu prietenele "in spate"ar fi fost cool sa gasim si o cazare sa ne intoarcem duminica. ce ziceti? nici eu nu pot ramane peste noapte.. mai ales ca nu stiam mai din timp de asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 nici eu nu pot ramane peste noapte.. mai ales ca nu stiam mai din timp de asta.. lasa man ca nu va fi tragedie! cine vrea ramane, cine nu, se intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 lasa man ca nu va fi tragedie! cine vrea ramane, cine nu, se intoarce Corect, eu ma intorc !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Ar trebui planificate mai din timp plecarile cu ramas peste noapte. Ar fi frumos dar ne omoara obligatiile. Mama ei de planificare minutioasa a timpului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 au zis astia la TV ca e loc si de mine , ne vedem pe 16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 au zis astia la TV ca e loc si de mine , ne vedem pe 16? 16, 16 dar la ora 9 sa nu uiti !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 usor usor se strange lumea de o parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 usor usor se strange lumea de o parada data trecuta am fost 23 de motoare la Paduchiosu' ......... acum incercam mai multi hai, hai ca se poate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Ar trebui planificate mai din timp plecarile cu ramas peste noapte.Ar fi frumos dar ne omoara obligatiile. Mama ei de planificare minutioasa a timpului uneori clipa prezenta traita la intensitate, ne poate aduce surprize tare interesante... dincolo de toate planificarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 se poate mai mult k sigur sa ne intalnim pe aqlo , noi o sa plecam duminik cu scuterele spre dambovicioarasa speram k en intalnim pe acolo. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 hai 16 hai... mor de nerabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 chiar nu e nimeni dispus sa ia un pasager in spate? care pune 50% bani de benzina..c`mon:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) chiar nu e nimeni dispus sa ia un pasager in spate? care pune 50% bani de benzina..c`mon:) man, daca nu aveam de carat cort si alte alea... evaluam solicitarea dar asa... plus ca noi ramanem si peste noapte si chiar asa: cati ramanem acolo? asa de curiozitate Editat August 13, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 poate o fi cineva care nu ramane peste noapte.deci fara bagaje multe ,ci doar pe mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 daca plecam impreuna o sa venim impreuna. fara griji cei la prima iesire, pentru mine e a doua, prima a fost tot organizata de florin. intr-adevar e timp destul sa ne intoarcem pe lumina. ne vedem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Sper sa gasim un loc bun de campat acolo ca de rest ne descurcam. Noi o sa ramanem. Poate se mai hotarasc si altii... kidrock man, ce spui? Esti pe receptie? sunt omule, merg cu siguranta . Doua intrebari am,si imi cer scuze ca nu am citit de la primele pagini: care este locul unde ne vedem ??? si mai vreau sa stiu daca la dus sau la intors cumva trecem prin Targoviste-Campulung,ar insemna f mult pt mine drumul asta. Va salut,drumuri bune sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate