Sari la conținut

maa

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    kawa gpz 500s
  • Club
    rc - dm

Vizitatori Recenți Profil

1.781 citiri profil

maa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cu dosar penal deschis te cred si eu ca o fi constatat ca e gresit sa scuipi. "orice om ii e frica de o plangere penala", nu? desi sunt multi primitivi pe-aici care il apara si care ar face la fel. sau chiar mai rau. ca asa sunt se simt ei barbati. bine, probabil pana se trezesc cu dosar penal si atunci o dau in lasitate si neasumare, spunand ca e gresit sa scuipi. mari smecheri, ce sa zic. se uita prea mult la dana budeanu. Oricum, pentru idiotii care se trezesc sa aprobe sau sa se laude cu scuipatul, topicul asta nu l-am deschis ca sa dezbatem. Nu e nimic de dezbatut si deja mi-am pierdut timpul raspunzand prea multor jeguri umane si sociale. Nu voi mai raspunde. Topicul asta era asa, sa ii transmiteti muistului ala ca nu e frumos sa scuipi. Probabil a fost traumatizat in copilarie sau a fost privat de educatie, nu stiu. Dar la o anume varsta mi se pare ca nu ai nicio scuza pentru scuipatii si bataia pe care ti-ai luat-o de la parinti in copilarie. Exista carti, exista internet, psihologi, inclusiv psihologi pe internet sau spitale de psihiatrie. Am transmis moderatorilor sa stearga topicul, sau sa-l inchida. Dar se pare ca si ei sunt de acord cu cei de pe aici care scuipa sau care argumenteaza scuipatul. Se pare ca nu mai e ce-a fost nici motociclism.ro. Asa ca nu voi mai intra pe-aici. Asa ca, scupaciosilor, dezlantuiti-va! Ah! Si sa nu uit. Nu va mai bagati pe langa borduri, incepatorilor! Ca va murdariti pe adidasi si apoi va apucati sa scuipati lume pe strada, ca oricum sunteti niste lasi si nu va asumati ca ati gresit sau ca habar nu aveti sa mergeti precaut de parca v-a luat mamica (aia care va scuipa cand erati mici) strada cand v-ati facut mari.
  2. Hai, te las, esti boring. Bafta! da' tu de ce ii iei apararea lu ala? si pe tine te flegma tactu cand erai copil? sau pe ma-ta?
  3. E bine ca ai invatat tu. Asa e, esti mai interesant ca bati femei sau le scuipi. Ai copii? Ii bati si pe ei? Daca nu ai, sa nici nu faci. Ca esti invatat la "skoala vetzi", nu ai nevoie sa te perpetuezi. Uite ca de data asta a functionat. Muistul are dosar penal. Sac!
  4. Eu sustin ca daca esti taran, esti pana la capat. Si eu am patit cu doua tiruri ce se depaseau de parca eu nu existam, era pe dealu negru. Eu spuneam ca ala are dosar penal. Ca stie sa se poarte cu femeile, vedem si din statusul de divortat de pe facebook. Deci si juridic si uman, se pare ca omul e contrazis. Sincer, eu nu am scuipat pe nimeni niciodata. Despre asta e vorba. Asa, aplica-ti tu metodele tale, smecherul ala pe ale lui, eu pe ale mele. Doar ca pentru ale lu' ala, uite, sunt niste articole prin codul penal. Adica nu numai oamenii il blameaza, ci si politia si justitia. Ca despre bunul simt nu mai zic. Dar ti se pare ca unul care scuipa femei bate barbati? Sau e de laudat ca scuipa femei? Sau batutul barbatilor e de laudat? In cartiere de romi, probabil.
  5. Ideea e ca a fost destul de bou incat sa se strecoare printre bordura si masina ei. Cum spuneam, chestia asta nu o faci, nu din cauza de alti prosti, dar pentru gatul tau. Sunt multi care si-au rupt gatul cazand cu capul pe bordura sau picioare rupte grav pentru ca le-a cazut motorul pe piciorul care o parte era pe asfalt, o parte pe bordura. Am condus vreo 7-8 ani si nu m-am batut sau scuipat cu nimeni si crede-ma, am condus zi de zi. Si am intalnit o groaza de nebuni si singura protectie pe care am avut-o a fost echipamentul si preventia. Dar pe vremea aia era comunitate mai mare, mai unita, mai cu principii si aici, pe forum, si pe strada. Cei care faceau astfel de cacaturi erau injurati si fututi in gura de toti motociclistii. Vad ca intre timp s-a cam schimbat atmosfera. E permis totul si bineinteles ca ai dreptate by default, ca ai doar doua roti, nu patru. Noroc ca cei cu masina s-au mai disciplinat, si sunt mai constienti ca exista motociclisti in trafic si le fac loc, ii feresc, ca un prost ca asta nu ar fi supravietuit prea mult in 2008. Nu stiu de cand ai tu permis A, dar acum 12 ani era oribil pe strazi. Erau bolnavi care se faceau cu masina spre tine intentionat, asa, de distractie. Erau soferi care nu se uitau deloc in oglinda, altii care intrau in paralel cu tine pe aceeasi banda, ca deh, tu esti mic, esti ingust, aveau loc. Erau taximetristi care nu iti faceau loc. Acum muistii scuipa doar pentru ca nu estimeaza ca nu au loc intre o bordura si o masina. Sa nu mai zic ca NICIODATA, dar niciodata nu trebuie sa intri intre o bordura si masina, fie ca esti langa trotuar, fie pe extremitatea cealalta a sensului. Dar na, atat se poate in ziua de azi. Ma bucur ca exista si oameni care condamna gestul indiferent de ce o fi gresit femeia. Si conform politiei, se pare ca nu a gresit pentru ca tipul are cum dosar penal deschis. Si, ca sa nu ma intelegi si tu deloc gresit, de la merita batuti pana la a bate o femeie sau a o scuipa, e cale lunga. Fie ca e iubita ta sau una din trafic. Si se aplica destul de bine si la barbati. Suntem primitivi, avem impresia ca ne credem barbati daca scuipam o femeie. Ne facem dreptate cu flegme, da, ce mai barbati!
  6. Gata, m-am abonat. Dar de ce nu il pui public? Poate ii va interesa si pe cei de-aici.
  7. Pai scuteristii de-aia isi iau flip up. ca sa poata fuma si ca sa poata.. scuipa. Sau chiar si unii motociclisti. Pentru scuter au flip up, ca deh, sunt pe scuter. N-au nevoie de protectie, au nevoie sa flegmeze mai mult. Cat despre geamul inchis, sunt fumator, si eu merg cu geamul deschis sa mai trag un fum. Nu, chistoacele nu le arunc pe jos, le pun in scrumiera. Putem extragem ca unii sunt doar frustrati si marlani. Am vazut ca ala era divortat, acum nici nu ma mira de ce. Nu, trebuia sa nu fie intre o masina si bordura. Pentru ceafa lui. Am o prietena care a murit de bordura. Dar na, nu toti stiu asta, ca decat sa stie lucruri, mai usor e sa flegmezi pe cineva. Dar in casa? In casa iti scuipi iubita/nevasta cu motiv? Ca despre cum o scuipi pe strada - doar cu motiv - ti-am inteles punctul de vedere.
  8. mult succes! pune canalul sa ma abonez. mai capeti unul Da, stiu ca si asta e un factor. Probabil e si un segment destul de restrans, nu am idee. O idee buna. Nu ma gandisem la ea. Poate o sa introduc si cateva tutoriale de softuri gratuite. Doar ca nu stiu niciunul, eu lucrez cu produsele Adobe de multi ani.
  9. Salut! Pentru pasionatii de foto-video incepatori, dar nu numai, acum vreun an ma apucasem sa fac un canal de youtube cu tutoriale in limba romana. Din pacate, numarul mic de abonari m-a dezarmat, mai ales ca este ceva munca de inregistrare, editare, inclusiv editare sunet pentru a putea scoate ceva de calitate astfel incat sa nu fie enervant de urmarit, plus ca am fost si ocupat si faceam asta printre picaturi. Insa, cu zilelele astea de izolare, ma gandeam sa reiau. Puteti sa va aruncati un ochi si daca va intereseaza, va puteti abona. Deasemenea, imi puteti spune si ce v-ar interesa sa aflati si voi incerca sa abordez in viitoarele tutoriale. https://www.youtube.com/MariusVideoTuts Have fun!
  10. am vazut si comentarii, stai linistit. despre ce situatie diferita vorbesti? ca fiecare suntem diferiti, ce noroc! (mobexpert).
  11. te-ai desteptat, gata. esti la fel de inteligent si tu acum. cand te-apuci de scuipat in trafic?
  12. Cam cat de animal/criminal/bolnav si completati voi mai departe poti fi ca sa faci asa ceva in perioada asta? Si nu incepeti cu "dar doamna nu a facut nimic?". Am permis de motor din 2008, am intalnit o groaza de cretini si bolnavi pe strazi si nu am scuipat niciodata pe nimeni. Sa scuipi in perioada asta pe cineva ar trebui incadrat penal. Daca acest nemernic/jeg/(cuvant urat) este prietenul cuiva, cred ca ar fi bine sa distanteze de el.
  13. Stie cineva sau are un monster de vanzare?
  14. Cumpar motor de GPZ 500S din 92.
×
×
  • Creează nouă...