sader Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Asta e Planetuta mea careia i s-a stricat cutia de viteze. Nu stiu daca va vine sa credeti dar nimeni nu are timp sa mi-o repare. Daca poate sa ma ajute cineva care se pricepe la Ij-uri va rog mult sa imi spuneti, va dau bani si va platesc si drumul daca e cazul. Stau de iarna trecuta uitandu-ma la ea neputincioasa. Va multumesc anticipat, Ana-Maria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 am eu dar degeaba ca nu stiu sa repar asa ceva, si stau si atat de bine cu timpul incat si ale mele zac la fel de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Asta e Planetuta mea careia i s-a stricat cutia de viteze. Nu stiu daca va vine sa credeti dar nimeni nu are timp sa mi-o repare. Daca poate sa ma ajute cineva care se pricepe la Ij-uri va rog mult sa imi spuneti, va dau bani si va platesc si drumul daca e cazul. Stau de iarna trecuta uitandu-ma la ea neputincioasa. Va multumesc anticipat, Ana-Maria. sal!care-s simptomele:e blocata intr-o anumita viteza,nu intra in viteze....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 Sa o iau cu inceputul. Nu mai intra bine in a I-a. Trebuia sa tin piciorul pe schimbator ca sa plec de pe loc. Apoi s-a stricat a II-a, parca se auzea un trancanit. Mi-a desfacut-o cineva si dupa aia mergea I, II, dar nu mai avea doar 3 trepte de viteza... Am mers cu ea asa vreo 2 saptamani si apoi a ramas doar in 2 viteze, deodata si la o un semafor nu mai vroia doar cu a I a, pana s-a blocat de tot. A trebuit s-o imping cu ambreiajul tras o bucata de drum, caci nu mai vroia nici sa iasa din viteza... Acum daca ma gandesc bine nici ulei nu avea de ajuns in cutie, ca eu ca o fata ce ma "pricep", nu m-am gandit sa-i mai schimb uleiul din cand in cand. p.s. Multumesc pt. raspuns. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 E posibil ca sa nu fi pus furcile cum trebuie cel care ti-a 'reparat' motocicleta. Din cite zici, cutia pare cam terminata. Cel mai bine ar fi sa cumperi o cutie noua, costa in jur de 150 Ron, si ai scapat de griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Sa o iau cu inceputul..................din cand in cand. In primul rand pune-i ulei pana curge pe la busonul de nivel, apoi incearca un drum scurt de proba si vezi cum merge! Daca nu revine la normal, trebe desfacuta cutia pt a vedea ce are. Piese daca este cazul cumperi dupa constatare. Din pacate esti prea departe pt a te putea ajuta . In cearca sa iei legatura cu @costi bmw38: 0744974737 si vezi ce spune! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 (editat) Sarumana! Asta e Planetuta mea careia i s-a stricat cutia de viteze. Nu stiu daca va vine sa credeti dar nimeni nu are timp sa mi-o repare. Daca poate sa ma ajute cineva care se pricepe la Ij-uri va rog mult sa imi spuneti, va dau bani si va platesc si drumul daca e cazul. Stau de iarna trecuta uitandu-ma la ea neputincioasa. Va multumesc anticipat, Ana-Maria. Se stersese poza... Editat August 6, 2008 de sader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate