blondu^^^ Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 eu sunt aici http://www.click.ro/assets/articole/2008/0...03936_4foto.jpg sunt cel din spatele celui cu Yamaha neagra.Am avut ghinion ca am iesit pe locul 2 dar... a fost distractiv se blocase putzin pilotul si a pus piciorul jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mai multe poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Si eu cunosc foarte multi motociclisti ... daca ma gandesc bine chiar majoritatea cunostintelor mele sunt motociclisti ... si datorita afacerii mele nu sunt deloc putini ... nu am constatat deloc printre ei un curent de genul : "Toti cunoscutii pe care i-am intrebat daca vin au strimbat din nas a lehamite" ... ceea ce ma face sa cred ca exagerezi Logica ta bate filmul indian ..... Cunoscutii mei cu cunoscutii tai se pare ca nu sint aceiasi. Si nu, nu exagerez. Doar ca nu mai am 18 ani sa maninc din gunoaie, sa ma pis la copac si sa borasc pe sub mese. Atita tot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate