night81angel Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Hello, Era cineva , am vazut ai demult, care avea un server cu filme pe el am ceva filme si documentare pentru voi sa fac upload, contact me. filme hells angels 69 Zambla Hells angels Hells angels BBC 2003 si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Hello, Era cineva , am vazut ai demult, care avea un server cu filme pe el am ceva filme si documentare pentru voi sa fac upload, contact me. filme hells angels 69 Zambla Hells angels Hells angels BBC 2003 si multe altele 223201[/snapback] vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat August 13, 2005 Autor Share Postat August 13, 2005 Da-mi adresa luni ti-le pun la posta. vreau si eu 223210[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 posta??? Pe mail nu merge??? sau upload undeva? ionut.onea@nationalfm.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 81ANGEL......vreau si eu filmele,pe CD daca se poate,ca nu am cum sa descarc de pe net cu dial-up.....multzam. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat August 15, 2005 Autor Share Postat August 15, 2005 Eu as face upload , asta am intrebat, am vazut mai demult pe cineva care acea un server cu filme, dar nu mai gasesc acuma. Pt Blackrider, trimitemi adresa si ti le pun azi sau maine dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 daca reusheshti sa faci upload undeva, sa ne dai shi noua linkul ca vreau shi eu filmele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 era ftp-ul lui J.Walker. dar acum nu mai merge, din păcate. Âşi eu vreau acele filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 night81angel te rog trimite si mie prin posta daca poti cd , la Baitan Lucian, str. Plevnei, nr. 83, Suceava, Suceava, Romania,cod 720124. Numai te rog sa vezi cat costa ca pp ca din Lisabona pana la Suceava e destul de mult. Daca sare de 5 euro toata treaba... las-o balta. Si eu am aceiasi problema ca blackrider - dialup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat August 15, 2005 Autor Share Postat August 15, 2005 dimineata va pun CD-urile. Nu contra cost, stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Te rog frumos daca se poate sa imi trimiti si mie pe un cd la adresa Ciungu Marian, cartier Trivale, Bl. 83, Sc. B, Ap.3, Pitesti, jud. Arges, cod 110358 Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 NIGHT81ANGEL sper ca ajunga si la mine tot ce ai filme si documentare..... SALUTL&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate