shakal Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 (editat) Acum cateva minute am fost sunat de unul din baietii din Italia care fac turul Romaniei....(al doilea grup) Se pare ca in Brasov, un batrân nu s-a asigurat si a facut o curba U in fata motociclistului. Motociclistul nu are nimic, dar sotia lui are ceva probleme la genunchi...se pare totusi ca nu e grav. Mai e o problema, cadrul de aluminiu de la Suzuki Dl 1000 a cam cedat si acum trebuie sa o sudeze....pacat... Oricum, e bine ca au scapat. Shaq Editat August 13, 2005 de shakal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Am trecut si eu pe acolo imediat dupa accident si era politia si cele 2 motoare cu nr de Italia. Acel batran era taximetrist, acele specimene de conducatori auto care nu se uita pe unde merg. Era o fata care schiopata, dar nu parea f grav. Insanatosire grabnica. Nu avea cum sa se intample ceva mai grav ca viteza de rulare prin acea zona este de max 30km/h, nu ca e limitare de viteza ci din cauza drumului jalnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Am trecut si eu pe acolo imediat dupa accident si era politia si cele 2 motoare cu nr de Italia. Acel batran era taximetrist, acele specimene de conducatori auto care nu se uita pe unde merg. Era o fata care schiopata, dar nu parea f grav.Insanatosire grabnica. Nu avea cum sa se intample ceva mai grav ca viteza de rulare prin acea zona este de max 30km/h, nu ca e limitare de viteza ci din cauza drumului jalnic. 223455[/snapback] Tara noastra e jalnica! Insanatosire grabnica motociclistilor implicati in accident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 revin cu o rectificare... se pare ca nu a cedat cadrul...piesa asta e Ok.. se pare ca nu mai are scarita de stanga, pedala de frana - indoita, carena din stanga - zgariata, semnalizator stanga - distrus. ei sunt OK, si aseara am luat legatura si cu ceilalti...se pare ca tot in zona Brasovului un motociclist Italian din primul grup a cazut tot pe partea stanga din cauza unei gropi... nu e nimic grav, dar motorul e cam "julit"... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Dupa sloveni, acuma italieni, inainte erau francezi Poate o sa ceara pan la urma UE sa facem ceva ptr siguranta "biciclistilor" in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Unii nu ar merita sa mai conduca in veci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Nu cred ca numa la noi sunt faze din astea,si ei au taximetristi si smecherii lor care sfideaza lumea.Oricum e nasol ca s-au accidentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate