moz Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salut am si eu o intrebare, cat trebuie sa scoata in mod normal un stator, al meu scoate intre 2 si 4V? ----- nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salut am si eu o intrebare, cat trebuie sa scoata in mod normal un stator, al meu scoate intre 2 si 4V? ----- nimeni? intre 2 si 4 de care volti? ca, cc? unde masori? cu ce masori? da mai multe detalii care este tensiunea nominala in instalatia electrica 6V, 12V, 220V, 27kV? are sau nu are baterie motocicleta ta? detalii, omule, detalii, altfel va plangeti toti ca sunteti luati la misto. sincer acum, cu cea mai mare placere dau sfaturi si ajut in realitate oamenii, poti intreba useri de pe acest forum, dar nu iti pot raspunde la o intrebare daca este incompleta. ok? acum te astept cu mai multe detalii sa vedem despre ce e vorba acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 eu cred ca un milivoltampermetru cu care sa masori inductia EM din el, te-ar scuti de multe neplaceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 trebuie sa masori mai intii cat scoate rotoru, ca se aduna tensiunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ce clasa de precizie are ruleta cu care masori tu de obicei tensiunile rotorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate