Gabi2008 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 O plimbare de o zi Bucuresti-Sinaia ,Pestera ,Piatra Arsa si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ...asa....si? ..imagini,ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 a pregatit topicul, sa fie gata pentru imagini... stati tun ca vine poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Pai ce imagini ca maine se va duce . stiu..d-aia si emoticonul..a gresit un pic sectiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 sunte-ti buni!!!!! cu pc sunt paralel ,dar ma descurc cu motorul,am fost ,vremea ok drum ok.am fost eu si atv-urile pe cararile de munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 bravos...ceva poze?? ...si m-ar interesa ceva detalii despre drum...pe unde ai luat-o?? ...sti cumva starea drumului pe dichiu??...sau moroieni??.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 bravos...ceva poze?? stai sa faca si ei baiutza, luat o berica, apoi pun si ei pozele? Am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 stai sa faca si ei baiutza, luat o berica, apoi pun si ei pozele? Am dreptate? pai au fost ieri,bre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 pai au fost ieri,bre!!! yep, a fost ieri ... s-o fi lungit partea cu berea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 hai cu pozele alea pana una alta, iata cum a fost la noi vremea pe 19-20 iulie 2008 /index.php?showtopic=242662 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate