antyterro Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 10x am deschis un thread KTM Comparison am sa introduc si ce ai scris tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Am o problema:azi am observat ca uleiul din pompa de ambreiaj si'a schimbat culoarea, din rosiatica cum era acum seamana cu o cacao mai spalacita.Ambreiajul tine normal, am desfacut pompa, uleiul nu pare sa aiba mizerie sau ceva depuneri, nu am 3000km inca, sa ma ingrijorez?!? A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Am o problema:azi am observat ca uleiul din pompa de ambreiaj si'a schimbat culoarea, din rosiatica cum era acum seamana cu o cacao mai spalacita.Ambreiajul tine normal, am desfacut pompa, uleiul nu pare sa aiba mizerie sau ceva depuneri, nu am 3000km inca, sa ma ingrijorez?!? A? si la mine si-a schimbat culoarea dar nu am avut probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 despre minusuri, ar fi problema bordului fantomatic, adica dispar parti ale afisajului digital. aceeasi problema si pentru 690 enduro. avem alte borduri in dulap, si o sa le schimbam la proxima revizie. Si eu am probleme cu bordul... a cedat definitiv de doua ori, intr-un an si jumatate Eu am modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 vreun KaTeMist interesat de asta ?....sau vreun pretendent al marcii/stilului.. sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 690 enduro, supermoto si duke au acelasi bord, care se pare ca a fost reproiectat si acum ar trebui sa vina un lot nou din spania, unde sunt fabricate. poate mai bine la faceau in china. mai stiu un 690 enduro cu 2 borduri schimbate. asta sa fie tot necazul, ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 690 enduro, supermoto si duke au acelasi bord, care se pare ca a fost reproiectat si acum ar trebui sa vina un lot nou din spania, unde sunt fabricate. poate mai bine la faceau in china. mai stiu un 690 enduro cu 2 borduri schimbate. asta sa fie tot necazul, ce sa zic... De unde ai aflat despre reproiectare? Sper sa fie adevarat! De ce oare dealer-ul meu nu stie asta?! Am citit pe un alt forum (www.superduke.net) ca, anul trecut, in USA a fost rechemat un lot de Superduke pentru schimbarea bordului. Sa le fi schimbat si pe ale lor tot cu unele la fel de proaste, asa cum mi l-au schimbat mie? Intr-adevar, nu e un mare necaz atita timp cit este doar el defect, pentru ca ma descurc foarte bine si fara el. Nu am neaparat nevoie de turometru, vitezometru, becuri martor pentru lumini si semnalizare sau pentru rezerva de benzina, dar sper sa nu am nevoie vreodata de martorii pentru pompa de injectie sau presiunea de ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 2, 2008 Autor Share Postat Decembrie 2, 2008 ca bine zici. eu am auzit treaba asta cu bordul cel nou de la importatorii din ungaria. ce tare! pe ktm "nu ai nevoie de aia , aia, aia," Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate