ionut73 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Patrick si ai lui fac weekendul asta o tura de enduro adevarat la 10 km de Gheorghieni, la Ciumani. Eu stiu traseul de anul trecut - e un traseu f tehnic, trebuiesc si ceva muschi pentru cei mai putin tehnici Traseul e marcat cu panglica. NU E CONCURS. E o intalnire prieteneasca. Ne strangem mai multi, se fac echipe de 2-3 si ii dam drumul pe traseu, fiecare cum poate. Seara foc, bere si povesti vanatoresti. Se sta la o cabana exact la intrarea in traseu (la baza partiei de schi din Ciumani). Gazda e foarte primitoare si fooooarte dragutza. Imi pare rau ca nu am o poza ca va confingeam usor ca e frumos peisaju Preturile sunt studentzesti. Pentru cazare sunati la Emilia - 0745 383 199 NU COSTA NIMIC. Eventual dam si noi o bere lui Patrick si baietzilor de la Gheorghieni ca au muncit la marcat traseul. Mai multe detalii la Patrick sau aici pe forum si va raspund eu pana joi dupa-amiaza. Editat August 12, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ne bagam si noi, adica noi 3. io, florin si alex. ne auzim la telefon pt detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Patrick si ai lui fac weekendul asta o tura de enduro adevarat la 10 km de Gheorghieni, la Ciumani. Eu stiu traseul de anul trecut - e un traseu f tehnic, trebuiesc si ceva muschi pentru cei mai putin tehnici Traseul e marcat cu panglica. NU E CONCURS. E o intalnire prieteneasca. Ne strangem mai multi, se fac echipe de 2-3 si ii dam drumul pe traseu, fiecare cum poate. Seara foc, bere si povesti vanatoresti. Se sta la o cabana exact la intrarea in traseu (la baza partiei de schi din Ciumani). Gazda e foarte primitoare si fooooarte dragutza. Imi pare rau ca nu am o poza ca va confingeam usor ca e frumos peisaju Preturile sunt studentzesti. Pentru cazare sunati la Emilia - 0745 383 199 NU COSTA NIMIC. Eventual dam si noi o bere lui Patrick si baietzilor de la Gheorghieni ca au muncit la marcat traseul. Mai multe detalii la Patrick sau aici pe forum si va raspund eu pana joi dupa-amiaza. nu-i pacat ca se suprapune cu asta - /index.php?showtopic=244926 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 nu-i pacat ca se suprapune cu asta - /index.php?showtopic=244926 ? ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 din pacate se suprapune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 A fost S-U-P-E-R! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 A fost S-U-P-E-R! ptr cei care ne-am prafuit prin alte locuri..ceva poze sunt??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 superb!! revin io cu poze!! am ceva.. poze, nu stiu cate dar sunt, ca am fost fotograf. si Geza are poze, asteptam si materialul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ptr cei care ne-am prafuit prin alte locuri..ceva poze sunt??? Sunt....peste o suta chiar, o sa apara maine probabil . A fost o tura excelenta, multumim Patrik, Geza, Laci, Petak si restul baietilor ca au fost de nota 10 si au avut rabdare cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 io am peste 160 de poze, incerc sa le asez un pic. pozeeeeeeeeee Aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pun cateva poze ( inca nu am avut timp sa le selectez - am 3240 ) Dark Petak : Baieti (si fete) de treaba, distractie mare, UNICUM, bere... ( Mai pun cateva dupa ce reusesc sa le selectez...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Absolut superb din ce vad in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Multumesc lui Patrick si pentru baietilor pentru invitatie, m-am simtit extraordinar alaturi de voi, despre traseu tot ce pot sa spun e ca a fost superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 daaaaaa ....bine de tot. Enduro, prieteni multi, bere, unicum, soare - sanatate curata. Nu au fost incidente, nu s-au rupt motoare. La mine a fost primul weekend in care m-am intors de la gheorghieni cu motorul intreg. Ba mai mult, m-am intors cu el mai jmeker decat venisem - patrick, csabi si petak i-au aplicat un tratament la furci si ca rezultat motorul meu merge mai misto decat a mers vreodata pana acum. Adica merge numai pe unde vreau eu Ca bonus ne-am delectat duminica cu evolutiile lui Erwin Zsolt in mana caruia motocicleta aia pare o jucarie. Pentru weekendul asta trebuie sa curga berea la gasca din gheorghieni - secuiul Patrick si francezii Csobi, Petak, Ketchup, Andras Laci si la Geza care a stat sa nu ramana nimeni prin padure si ne-a facut poze. MULTUMIM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 dadadada, in sfarsit poze cu enduro, nu plimbari! de mirare ca nu s-a rupt nici un motor, va ca s-au incercat diverse pozitii de grup pe pietrele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 dadadada, in sfarsit poze cu enduro, nu plimbari! de mirare ca nu s-a rupt nici un motor, va ca s-au incercat diverse pozitii de grup pe pietrele alea. pe pietrele alea nu s-au incumetat prea multi muritori. Urcarea aia a facut-o doar Many, Fefe, Patrick si Erwin (cu o mica ocolire, dar o facea si pe toata daca avea timp). Noi am urcat putin si ne-am dus pe jos sa ne crucim alte poze de la Geza Concurentza lu' Mos martin - 2 x Laci Radacini si bolovani (cam juma'te din bolovanii din Romania cred ca sunt acolo) Gizmo in actiune - i se umflasera venele si nu ii mai intra casca sa-ti traiasca femeia Fefe! Eu plecam demult acasa daca ridicam motorul pe jumatate cat a ridicat ea. pentru amatori - am intrebat-o eu- nu mai are nici o sora! o figura ca sa dam bine in poza ketchup tatal si fiul lectii de balet cu Petak sa moara Ikea! va prezentam canapeaua de ciumani! alte poze de la Geza Petak cel jmeker si Gas Gas-ul lui cel jmeker cu suspensiile lui Ohlins cele jmekere Laci s-a dus sa-si caute un pom de iarna ... dar n-a gasit nimic sa-i placa si s-a intors iobagi odihnindu-se Fefe era la a doua tura Am observat ca avem tricouri la fel. Daca am fi si la fel de buni .... as da autografe Patrick - "ce le-am intins oasele soarecilor astia de birou de la bucuresti" Csabi facea si el frumos la pozar aceeasi femeie cu ooooooooooooo Laci, sa stii ca se impinge mai bine de motor Stai linistit ca Fefe nu intra pe net. Daca intra va trebui sa te lasi de enduro si sa te apuci de atletism Cel mai vesel baiat - Csabi sosirea din tura. Jos era cabana noastra din mijlocul padurii "sedinta tehnica" de dupa tura duminica ne-am trezit cam "impaiatzi" si brieful catre Patrick a fost - "unde vrei tu dar sa nu impingem de motoare". Si nu am impins - ne-a bagat coborari pe bolovani si sarit peste copaci Laci asta e rapid tare pe urcari - aici l-a depasit pe Erwin Zsolt Pe-aici era traseul Ca sa clarificam inca o data - noi, muritorii de rand, ne-am dus pe jos pana acolo. Eu nu o sa urc pe acolo pe viata asta aici m-am bucurat in sinea mea - "uite bai ca trage si superman zsolt de motocicleta" unii cu teoria, altii cu practica. In spatele "sfatului enduristilor" se vede Erwin care cobora. Cat am stat noi de vorba el a mai urcat o data La teorie suntem oricum mai buni ca el; ne bate rau insa la proba practica Gizmo pe "poteca" moz pe alta "poteca" multi copaci duminica. Acum nu mai faceam figuri la poza. Incercam doar sa ma intrebuintez cat mai putin. Eram usor distrus prima dragoste nu se uita! Chopperul ala de acum 6 ani si-a pus amprenta pe cariera mea de motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) da mah, mai frumoase pozele astea, frumoasa si povestea.ati dat si voi un buchet de flori la doamna, sa va invete cum sta treaba cu motociclismul, sau ati fluierat cand trecea ca necioplitii? un sfert din pietrele din RO am mai gasit si eu, acum asteptam si restul pana la 100% Editat August 19, 2008 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Astazi am vorbit cu Patrik si Csiobi despre delhegy si am hotarat ca in ficare sapt. mergem macar o data sa facem...ce am facut si in weekend, cine vrea sa vine cu noi, e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 ce tare , "am hotarat sa mergem macar o data pe saptamana".....de ce nu de 2-3-4-5 ori? chiar toata lumea e la liceu si facultate?sau munciti de acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 ce tare , "am hotarat sa mergem macar o data pe saptamana".....de ce nu de 2-3-4-5 ori? chiar toata lumea e la liceu si facultate?sau munciti de acasa? pentru ca oamenii locuiesc la 10km de intrarea traseu si nu sunt angajati cu program fix. si pot sa se dea si in timpul saptamanii. Norocul lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) fuck....bucuresti si DN1 Editat August 19, 2008 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 au bagat marfa noua la gheorghieni - au pus niste obstacole noi (noi pentru mine cel putin). si ne arata Erwin si cum se trece peste ele 02092008_004_.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Erau in iulie, cand am fost p-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Porcaria cu busteni a fost akolo si la concurs enduro, si tu ai fost akolo ionut...nu e mare chestie, cred ca cel mai usor de trecut lucru pe extremtest, numai ca ervin trece mai usor decat alti...si ce daca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Porcaria cu busteni a fost akolo si la concurs enduro, si tu ai fost akolo ionut...nu e mare chestie, cred ca cel mai usor de trecut lucru pe extremtest, numai ca ervin trece mai usor decat alti...si ce daca... draga Petak,este verde de invidie.Ti-ar placea sa faci si tu saritura de peste cum face Ervin.!!!!!!!!!Poate ca dupa mult mult mult antrenament si multe trante ai sa faci la fel. :) Vom vedea dupa venirea lui Greg :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate