bogdan.marinescu Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Multumesc pentru sfat, Axa cu Scame. Sunt constient de faptul ca Lilith nu e deloc o jucarie. Mai stiu si ca accidentele nasoale apar in general DUPA ce posesorul capata ceva incredere in motor, exact asa cum spui tu. Sper ca toate notiunile mele teoretice sa nu ma lase la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Ma bucur ca s-a rezolvat asa de rpd si ca ai cum sa te bucuri de aia mica Sper ca in curand sa te "alerg" pe strazi 234072[/snapback] Si eu sper asta. Insanatosire rapida rau, si pentru tine, dar si pentru GS. Si dupa aia ... strazile sunt ale noastre :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 darkore, sfatul meu ar fi sa mergi si pe circuit la Tunari sa faci cateva ture. Te vei obisnui mai bine cu motorul si cu reactiile sale pe curbe stranse. Este bine ca acolo poti experimenta in conditii de siguranta, cu conditia sa ai rabdare si sa nu incerci sa depasesti limitele tale sau ale motocicletei din primele ture. Bafta Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Dap, o sa incerc si figura asta cat de curand. Multumesc pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incubus Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 darkore, sfatul meu ar fi sa mergi si pe circuit la Tunari sa faci cateva ture. Te vei obisnui mai bine cu motorul si cu reactiile sale pe curbe stranse. Este bine ca acolo poti experimenta in conditii de siguranta, cu conditia sa ai rabdare si sa nu incerci sa depasesti limitele tale sau ale motocicletei din primele ture. Bafta Razvan 234276[/snapback] -cu rabdare o sa prinzi mai multa experienta cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate